DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.106.632 -0.413
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KMBB “DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ” ETKİNLİKLERİ

Son Güncelleme :

01 Aralık 2015 - 16:04

/ kez okundu.
KMBB “DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ” ETKİNLİKLERİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelliler Şube Müdürlüğü “Dünya Engelliler Günü” vesilesiyle bir dizi etkinlik düzenliyor.

 

Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürlüğü, engellilik konusunda farkındalık oluşturmak, engellilerin sorunlarına dikkat çekmek ve engellilerin toplumla kaynaşmasını sağlamak amacıyla “Dünya Engelliler Günü” sebebiyle 01 Aralık 2015- 03 Aralık 2015 tarihleri arasında bir dizi etkinlik gerçekleştiriyor.

 

Etkinlikler kapsamında ilk olarak Kahramanmaraş Özel Eğitim Uygulama Merkezinde bir program gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Züver Çetinkaya’nın da katıldığı etkinlikte Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri Nasrettin hoca ve Palyaço gösterileriyle eğlenme fırsatı bulurken, okul öğrencilerinin hazırladıkları renkli gösterileri izledi. Gösterinin ardından Özel Eğitim Uygulama Merkezi yetkilileri böyle bir etkinliği düzenlemiş olmasından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederek Genel Sekreter Yardımcısı Züver Çetinkaya’ya çiçek takdim etti.

 

Dünya Engelliler Günü etkinlikleri 2 Aralık Çarşamba günü Gazi İşitme Engelliler İlköğretim Okulu, Ertuğrul Gazi Görme Engelliler Okulu, 125.Yıl Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu ve 3 Aralık Perşembe günü Atatürk Meydanında gerçekleştirilecek programlarla devam ederken, 11 Aralık 2015 Cuma günü Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde, Rising Star Türkiye Finalisti Ege Üniversitesi Konservatuar öğrencisi görme engelli Merve Yılmaz’ın vereceği konser ile sona erecek.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.