DOLAR 32,5089 % 0.29
EURO 34,6043 % 0.29
GRAM ALTIN 2.495,37 % 0,49
ÇEYREK A. 4.079,92 % 0,49
BITCOIN 2.037.249 -5.514
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 22°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KMAGC’den Başkan Görgel’e Ziyaret!

Son Güncelleme :

23 Kasım 2018 - 15:51

/ kez okundu.
KMAGC’den Başkan Görgel’e Ziyaret!
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri, Ak Parti Onikişubat ilçe Başkanı Av. Fırat Görgel’i makamında ziyaret etti.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette basın mensupları hakkında konuşan Başkan Görgel, emekçi insanların her zaman haklarının fazlasıyla verilmesi gerektiğini söyledi. Ayrıca Görgel yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Gazetecilerin gelişen teknolojiye ayak uydurması gerektiğine değinen Görgel, “Basın mensupları bizlerin mesai arkadaşlarıdır. Bizler onların sorunlarını biliyoruz. Gerçekten onların işleri de kolay değil. Bize ne görev düşerse biz sizin yanınızdayız. Sizlere kolaylıklar diliyoruz ve yapmış olduğunuz nazik ziyaretlerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum.”dedi.

Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyet başkanı İbrahim Baykut ise ev sahipliğinden dolayı yönetim kurulu adına Başkan Fırat Görgel’e teşekkür etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.