DOLAR 32,5889 % 0.35
EURO 34,7978 % 0.17
GRAM ALTIN 2.499,76 % 0,61
ÇEYREK A. 4.087,10 % 0,61
BITCOIN 2.112.218 4.904
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 21°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kiraz Halkımız 1 Kasım’da AK Parti’ye Ders verecektir

Son Güncelleme :

11 Eylül 2015 - 7:14

/ kez okundu.
Kiraz Halkımız 1 Kasım’da AK Parti’ye Ders  verecektir
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Milliyetçi Hareket Partisi  Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Fehmi Kiraz terör saldırılarını kınadı.

Milliyetçi Hareket Partisi  Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı  Fehmi Kiraz terör saldırılarını kınadı. Çözüm sürecinin ve AK Parti hükümetini eleştiren Kiraz , acıların sonlanmadığını aksine artarak devam ettiğini belirtti. Kimse  karamsarlığa kapılmasın Milliyetçi Hareket Partisi geliyor” dedi.

7 Haziran Seçimlerinde Milletvekili adayı olan ve görevini  başarı ile  yürüten  Milletvekili Aday Adayı Kiraz , Türkiye´nin çok zor bir süreçten geçtiğini ifade ederek, “Kimse karamsarlığa kapılmasın. 1 Kasım´daki seçimler Türkiye´nin normalleşmesini, devlet geleneğinin tekrar tesis edilmesini sağlayacak” dedi.

Dağlıca ve Iğdır’dan gelen şehit haberleriyle Türk milletinin yüreklerinin feryat ettiğinin altını çizen Kiraz, yaşanan sürecin tek sorumlusunun AK Parti iktidarı olduğunu söyledi.

Türk milletinin çözüm süreci gerçeğini anlaması gerektiğini vurgulayan  Kiraz “Hükümete göre  teröristler ülkeyi  terk  edeceklerdi. Onların arayıp da bulamadığı  zaman kazanma böylece sağlandı. Nitekim o zaman onlara  verildi. Yani  güçlenmelerine  silahlanmalarına adeta  müsaade  edildi.

Öyle ki  güneydoğudaki bazı şehirlerde şehir yapılanması sağlandı.  Kendilerince bu örgüt meydanı  boş  bulunca, Suriye  üzerinden çok yüklü miktarlarda patlayıcı Türkiye’ye  rahatça  sokuldu.  Tabi sadece patlayıcı mı her türlü silah depo yapıldı” ifadelerini kullandı.

Son günlerde artan terör saldırılarının çözüm süreci kapsamında güçlenen PKK’nın tekrar silahlanmasından kaynaklandığına dikkati çeken Kiraz , Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “400 milletvekili alınsaydı bunlar olmazdı” şeklindeki sözlerine tepki gösterdi.

Devlet olarak o bölgede otorite kurulması gerekirken, barış  süreci  diye kameralar karşısında   konuşanların  bugün  suçlu olduklarını bildikleri  için  ya susmayı  ya da birşeylerin arkasına sığınarak   günü  kurtarma  hesapları  yaptıklarını ileri süren Kiraz , şöyle devam etti: Oslo’da yaptıkları anlaşma ile “O bölgelerdeki tüm sorumluluğu sıkıntı çıkartmayacak Valilere  vererek, askerin terörle mücadelede  zaman kaybı yaşamasına neden oldular. PKK’yı bazı bölgelerde yol keserek yol kontrol merkezleri oluşturarak kimlik sorar hale getirdiler.

Hatta ehliyete ruhsata bakarak yakında sürücülere kendilerince ceza kesecek kadar yetkili olduklarını sanacaklar. Kısacası Önce o bölgeyi halkın yaşaması için güvenli hale getirmek gerekir. Halkı PKK baskısından kurtarmak gerekir.

İşte 1 Kasım  önemli bir gün olacak, ülkemizi bu hale getiren AK Parti’ye halkımız gereken dersi sandıkta  verecektir. Kimse karamsarlığa kapılmasın milli birliği beraberliği sağlayacak olan MHP iktidarı geliyor” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.