DOLAR 32,4071 % 0.22
EURO 35,1035 % -0.05
GRAM ALTIN 2.326,45 % 0,26
ÇEYREK A. 3.803,75 % 0,26
BITCOIN 2.297.196 -0.385
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KİPAŞ HOLDİNG GELENEKSEL AŞURE GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Son Güncelleme :

21 Ekim 2016 - 9:39

/ kez okundu.
KİPAŞ HOLDİNG GELENEKSEL AŞURE GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın ve Türkiye’nin gelişen ve üreten yüzü olan Kipaş Holding’te her sene gerçekleştirilen ve geleneksel hale gelen aşure günü gerçekleştirildi.

Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hanefi Öksüz ve Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Gümüşer Beyler’in katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte tüm Kipaş çalışanları bir araya geldi.

Aşure Günü etkinliğinde bir konuşma yapan Mehmet Hanefi Öksüz;

Sizlerle her zaman geniş bir zaman içerisinde sohbet etmeyi çok istiyorum ama hem sizlerin hem benim yoğun işlerimiz dolayısıyla bir araya gelemiyoruz. Biz 10 bin kişiyiz, siz sadece 10 bin kişinin içinden bir grup temsilci arkadaşımızsınız.

Bu sene millet olarak çok büyük bir imtihandan geçtik, 15 Temmuz’u hep birlikte yaşadık. Hep şunu söylüyorduk; ‘eskiden böyleydi, şimdiki gençler böyle, toplum nereye gidiyor’ diye eleştiriyorduk. Ama biz millet olduğumuzu yine ispatladık. Vatanımız çok önemli, bakın etraftaki Suriye, ırak gibi ülkelere. Suriye’den biri gelmiş burada iş yapıyor. Bu Suriyeli bir arkadaşımızla ettiği sohbette; ‘Türkiye bizden ileri, bunlar neden bizden ileri. Sizden bizim ne farkımız var’ demiş. 15 Temmuz’dan sonra ‘şimdi anladım, Türkler vatanlarını bizden daha çok seviyor’ demiş. Her şeyden önce vatanımızı seveceğiz. Biz yönetim olarak şunu söylüyoruz; Önce vatanımızı seviyoruz ve şirketimizi, ailemizi düşünüyoruz.

Çok önemli işler yapıyoruz, ekonomide ülkemize güzel şeyler kazandırıyoruz. Birçok insanlar gelecek buraya patron olacak, çalışan olacak, yönetici olacak ama neticede bunların hepsi vatana hizmettir. Büyük sorumluluğumuz var, hepinize şirketimize verdiğiniz emekten dolayı teşekkür ediyorum. Buraya verdiğiniz emek ülkeye verdiğiniz emek demektir. Çok çalışacağız, daha çok tesisler kuracağız, ülkemiz daha da güçlenecek. Vatanımıza da her şeyden fazla sahip çıkacağız” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.