DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.097.313 -1.531
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 23°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KİPAŞ EĞİTİM KURUMLARI 10 YAŞINDA

Son Güncelleme :

06 Nisan 2018 - 8:40

/ kez okundu.
KİPAŞ EĞİTİM KURUMLARI 10 YAŞINDA
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kipaş Eğitim Kurumları ‘’Kaliteli eğitim herkesin hakkıdır.’’İlkesinden yola çıkarak,başarılı fakat maddi yetersizlik içerisinde olan öğrencilere burslu eğitim imkanı sağlamak;Milli ve evrensel değerleri içsellleştirmiş,yenilikçi,sürekli etkin öğrenen,kendini bilgiyle doldurmak yerine bilgiyi kullanan,iş disiplini,öz güveni ve öz saygısı yüksek,lider nitelikli gençler yetiştirerek bunları Kentimize kazandırmayı amaçlıyor.

Çıktığı bu yolda emin adımlarla ilerleyen Kipaş özel eğitim kurumları sadece eğitim alanında değil birçok sosyal alanda da hem Kahramanmaraş’ta hem de çevre İllerde kendinden sıkça söz ettiriyor.

Kuruluşunun onuncu yılında bölgesinde en çok tercih edilen okullardan biri olan Kipaş Özel Eğitim Kurumları geçen akşam Ramada otel de yoğun katılım ile 10.yılını kutladı.

Proğrama başta Kipaş Özel Eğitim Kurumları öğretmenleri olmak üzere Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı M.Hanefi ÖKSÜZ,Yönetim kurulu başkan yardımcısı H.İbrahim GÜMÜŞER,Kipaş Eğitim Kurumları kurucu temsilcisi Nezihe Sinem ÖKSÜZ,İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin AKKURT,Onikişubat İlçe Milli eğitim müdürü Enver GÖKŞEN ve Kipaş Holding yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı.

Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı M.Hanefi ÖKSÜZ yaptığı açıklamada ;Çocukların başarısının ve eğitiminin çok önemli olduğuna dikkat çekerek Türkiye genelinde ki 17 bin okul arasında 49.başarılı okul olduklarını,bu başarıda ki en büyük etkenin ekip ruhu ve takım çalışmasından geçtiğini söyledi.

Yönetim Kurulu başkan yardımcısı H.İbrahim GÜMÜŞER’de;Eğitimin sabır işi olduğunu ve emek istediğinin kalıcı başarılar için çok çalışmak gerektiğini ifade etti.

Kurucu temsilcisi Nezihe Sinem ÖKSÜZ ise ;Kipaş Eğitim Kurumlarının başarısının her geçen gün daha da artacağına inandığını söyledi.

Daha sonra yılını dolduran öğretmen ve personele plaket ve çeşitli hediyeler takdim edilerek proğram sonlandırıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.