DOLAR 32,3973 % 0.21
EURO 35,1058 % -0.02
GRAM ALTIN 2.326,32 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,53 % 0,25
BITCOIN 2.308.556 0.325
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 20°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KINIKKOZ’A KALICI İÇME SUYU ALTYAPISI

Son Güncelleme :

26 Temmuz 2017 - 8:25

/ kez okundu.
KINIKKOZ’A KALICI İÇME SUYU ALTYAPISI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi(KASKİ) Genel Müdürlüğü Göksun İlçesi Kınıkkoz Mahallesinde su sorunu ortadan kaldırmak için çalışmalara başladı.

İl genelinde mahallelerin içme suyu sorunlarını bir bir çözüme kavuşturan KASKİ Genel Müdürlüğü, kuruluşundan itibaren Göksun ilçesinin birçok mahallesinde su sorununu çözmeye devam eden KASKİ Genel Müdürlüğü Kınıkkoz mahallesinde de çalışmalara başladı. Kınıkkoz mahallesinde mevcut şebekenin kullanılamaz hale gelmesi nedeniyle vatandaşların su sorununu çözmek üzere 5 kilometrelik şebeke yenileme çalışmalarına başladı. Şebeke yenileme çalışmalarının bir kilometrelik kısmını tamamlayan KASKİ, çalışmaları iki hafta içerisinde tamamlamayı hedefliyor.

Muhtar Gürbüz; KASKİ Her Zaman Yanımızda

Kınıkkoz Mahallesi Muhtarı Hasan Gürbüz mahallede devam eden içme suyu çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Muhtar Gürbüz konuşmasında şu ifadelere yer verdi: ‘’ KASKİ Genel Müdürlüğümüz bütün başvurularımıza geri dönüş yaptı. KASKİ’yle ilgili bütün sorunlarımızla her zaman ilgileniyorlar. Yaptığımız görüşmeler sonucu KASKİ ekipleri mahallemize gelerek gerekli proje çalışmalarını yaparak çalışmalara başladılar. Mahallemizde yapılan çalışmalardan dolayı başta Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’a, KASKİ Genel Müdürlüğüne ve tüm emeği geçenlere mahallem ve şahsım adına teşekkür ediyorum’’ dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.