DOLAR 32,5833 % 0.08
EURO 34,9991 % 0.45
GRAM ALTIN 2.423,33 % 0,01
ÇEYREK A. 3.962,15 % 0,01
BITCOIN 64.311,26 -4.05
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kılıç, Siyaseti menfaat için yapmıyoruz

Son Güncelleme :

12 Şubat 2020 - 7:49

/ kez okundu.
Kılıç, Siyaseti menfaat için yapmıyoruz
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

İyi Parti Onikişubat ilçe başkanı Avukat Doğan Murat Kılıç, parti olarak istişare kültürüne önem verdiklerini söyledi.

Onikişubat ilçesinde kurum amirleriyle, STK ve muhtarlarla sürekli iyi diyalog halinde olduklarını belirten Başkan Kılıç, “Ekip arkadaşlarımızla ilçemize nasıl daha iyi yatırım alabiliriz bunu gayreti içerisindeyiz. Söz verilen yatırımların yerine getirilmesi konusunda ve eksik olan hizmetlerin takipçiyiz.”dedi.

“Bu bina her partiye nasip olmaz”

Yeni parti binası hakkında da bilgiler veren Kılıç şunları söyledi: “Yeni binamızda 250 kişilik toplantı salonumuz mevcut. Merkez iki ilçemiz ve il yönetimi ile aynı binadayız.  Yapılan programlarda zorluk çekmemek adına, getireceğimiz konuşmacıları rahat bir şekilde ağırlaya bilme adına düşünülmüş bir parti binası oldu. Bu bina sadece partililerin değil tüm kahraman şehrin evlatlarındır. Parti kapımız herkes açıktır. Partimiz toplantı salonunda program yapmak isteyen vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla burayı kullanabilirler.  Çünkü partilerin bir amacı vardır ve biz o amacın dışına çıkmayacağız. Gerçekten çok güzel bir binaya kavuştuk. Eski parti binalarımızın kullanım alanları sınırlıydı. Ve belediyenin konferans salonu tesis etme konusunda zorlanıyorduk. Çünkü bizlere vermek istemiyorlardı.  Bunu düşünerek kendi salonumuzu oluşturduk. Bu bina sadece İYİ Partinin binası değil, bu bina halkımızındır. Vatandaşlarımızı partimize çay’a davet ediyoruz. Parti binamızda birkaç küçük eksiğimiz kaldı onları da tamamladığımızda daha da çok güzel olacak.”

“Halka açık programlar yapacağız”

Parti binasında halka açık program düzenleyeceklerini kaydeden Doğan Murat Kılıç konuşmasını şöyle sürdürdü: “İl, ilçe ve divan başkanlarımızla toplantı yaptık ve kurs verme durumunu değerlendirdik. Bizim yönetimimizde doçentler, profesörler var. İspanyolca, İngilizce eğitim veren hocalarımız var. Yine aynı şekilde mühendislerimiz var, bu mühendis arkadaşlarımızın da matematikleri çok iyi. İhtiyaç dahilinde halka açık programlar düzenlemeyi düşünüyoruz.  Ders eksiği olan ve ihtiyacı olan vatandaşları belirleyip kurs vermeyi ve eksiklerini gidermeyi planlıyoruz.  Konferans salonumuzda sınıf oluşturulacak onarlı, beşerli, şeklinde gruplar oluşturulup ders verilecek. Buradaki tek amacımızda insanlığa yaralı olmak hiçbir menfaat amacı gütmüyoruz. Halkın katılacağı bir kurs olacak ve bu kurs başlamadan önce kamuoyuna duyuracağız. Bu partinin tek bir amacı var bu ülkeye hizmet etmek. İhtiyacı olan bütün vatandaşlarımıza bu hizmeti yapacağız. 22 Şubatta İstanbul milletvekilimiz Ümit Özdağ gelecek ve konuşma konusu da Suriyeli sığınmacılarla alakalı olacak. Şimdiden bu programa bütün vatandaşlarımızı davet ediyoruz.”

“İnsanları ayrıştırmadan değil, birleştirmeden yanayız”

12 Şubat kurtuluş etkinlikleri hakkında da konuşan Kılıç, “Kahramanmaraş hepimizin, bu ülke hepimizin ama şöyle bir durum oldu; Geçmiş dönemlerde etkinliğin başladığı günde yürüyüş korteji oldu. Bu kortej de Ak Parti milletvekilleri ve bildiğim kadarıyla MHP milletvekilleri katıldı ve bu durumda protokol bayramı gibi olmaya başladı. Sonuçta bizimde il başkanımız ilçe başkanımız var, nezaket gereği davet edilebilirdi. Bu durum bizi çok üzdü. Biz insanları ayrıştırmaktan çok birleştirmekten yanayız. 12 Şubat bayramı sadece Ak parti değil bütün halkın bayramı. Çünkü 12 Şubatta hepimizin ataları, dedeleri savaştı ve şehit oldu. Buradan şunu demek istiyorum; Büyükşehir belediye başkanından bu tür etkinliklerde davet etmelerinin gerek olduğunu düşünüyorum.”diye konuştu.

“Mahalle muhtarlarımızla bir araya geleceğiz”

İlerleyen bir tarihte Onikişubat bölgesindeki mahalle muhtarıyla bir araya gelecekleri vurgulayan Başkan Kılıç, “Yakında delege seçimlerimiz olacak ve delege seçimlerinden sonrada ilçe kongreleri olacak. 12 Şubat muhtarlarına bir kahvaltı programı yapacağız. Tarihte bir değişiklik olmazsa basın mensubu arkadaşlarımızda davet edeceğiz. Bizim buradaki tek amacımız gerçekten bu ülkeye hizmet etmek. Bu programa birçok muhtarımızın katılacağını düşünüyorum.  Bazı muhtarlarla ikili diyalogumuz var, inşallah hep birlikte güzel hizmetler edeceğiz.  Bu toplantı istişare toplantısı olacak ve bütün gelen muhtarlıkların tek tek sıkıntılarını ele alacağız. Gelen muhtarlarımızdan bulunduğu mahallenin sıkıntılarını dile getirmesini isteyeceğiz.  Sıkıntılı mahallelerin hepsini yerinde denetim yapacağız. Bizim amacımız muhalefet ederken yarlı olmaya çalışmak bizim amacımız bu memlekete yarlı olmak.”ifadelerine yer verdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.