DOLAR 32,3326 % 0.25
EURO 35,0475 % -0.23
GRAM ALTIN 2.285,03 % 0,33
ÇEYREK A. 3.736,02 % 0,33
BITCOIN 2.292.306 1.136
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kılavuzlu’da Yeni Başkan Mehmet Sarı

Son Güncelleme :

10 Kasım 2016 - 8:00

/ kez okundu.
Kılavuzlu’da Yeni Başkan Mehmet Sarı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Kılavuzlu Sulama Birliği’nde dün seçime gidildi. 3 oy farkla seçimin galibi Mehmet Sarı oldu.

Türkiye’nin en büyük birliklerinden biri olan Kılavuzlu Sulama Birliği’nde mevcut başkan Arif Müdüroğlu’nun görevden alınmasıyla; boşalan koltuğu doldurmak için 8 Kasım’da seçime gidildi. 23 kişinin oy kullandığı seçimde, ilk iki turda üç aday yarıştı. İkinci turda adaylardan Seyfullah Turna 1, Abdurrahman Turunç 10, Mehmet Sarı 12 oy aldı. Seçimin üçüncü turunda adaylardan Seyfullah Turna’nın;Mehmet Sarı lehine oy kullanmasıyla; 3 oy farkla Kahramanmaraş Kılavuzlu Sulama Birliği’nin yeni Başkanı Mehmet Sarı oldu. Seçimin, ardından yeni ekibiyle Kılavuzlu Barajı kenarında bir araya gelen yeni Başkan Mehmet Sarı, gazetemize konuştu. Sarı,

Seçim, çok güzel geçti. Sağ olsun çiftçilerimiz destekledi ve bizi başkan yaptı. Kendilerine desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kılavuzlu Sulama Birliği, çok büyük bir birlik. Aslında Gaziantep’ten Hatay’a kadar uzanan bir birlik. Seçimin hemen ardından ekibimizle bir araya geldik. Neler yapabiliriz, diye konuştuk. Çiftçilerimizin, su ihtiyacını en sağlıklı şekilde karşılamaya ve onları mağdur etmemeye çalışacağız” dedi.Çiftçilere en iyi hizmeti vermek için gece gündüz çalışacaklarını kaydeden Başkan Sarı, “Görevin büyüğü küçüğü olmaz. Biz de bir hizmet yolundayız. Bundan sonra çiftçilerimiz için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstereceğiz. Allah utandırmasın” şeklinde konuştu. (KENAN ONARAN)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.