DOLAR 32,4916 % -0.16
EURO 34,9570 % 0.34
GRAM ALTIN 2.433,02 % 0,41
ÇEYREK A. 3.977,98 % 0,41
BITCOIN 64.404,00 -0.646
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 23°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kaynarca’da Çalışmalar Devam Ediyor

Son Güncelleme :

06 Ekim 2016 - 12:38

/ kez okundu.
Kaynarca’da Çalışmalar Devam Ediyor
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

KASKİ Genel Müdürlüğü, başta Kaynarca Terfi Merkezi olmak üzere Elbistan ilçe genelinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Elbistan’a Laboratuar Kuruluyor

Kuzey İlçelerinin su analizlerini daha seri yapmak ve su kalitesini kontrol altında tutmak amacıyla Elbistan’a laboratuar kuruluyor. Binası tamamlanma aşamasında olan laboratuarınkısa sürede faaliyete geçirilmesi hedefleniyor.

Kaynarca’da Çalışmalar Devam Ediyor

Ayrıca Terfi Merkezinde, olası elektrik kesintilerinde, kesintisiz su vermek amacıyla jeneratör devreye alındı. Bunun yanında Kaynarca Terfi Merkezinde bulunan Keson kuyuların etrafına, dış etkenlerden korumak amacıyla inşaat çalışmaları yapılıyor. Tesisin çevre düzenlemesi yapılıyor. Kaynaklara yüzey suyunun karışmaması için saha betonu döküldü. Kontrol amaçlı olarak tesisle Pınarbaşı Kaynağı arasında kalan sulama kanalı temizlendi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.