DOLAR 32,5995 % 0.37
EURO 34,8313 % 0.26
GRAM ALTIN 2.493,04 % 0,34
ÇEYREK A. 4.076,12 % 0,34
BITCOIN 2.125.202 5.291
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 23°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kaynaklarımızı Verimli Kullanmaya Özen Gösteriyoruz

Son Güncelleme :

11 Ocak 2020 - 14:55

/ kez okundu.
Kaynaklarımızı Verimli Kullanmaya Özen Gösteriyoruz
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Dulkadiroğlu İlçesi muhtarları ile bir araya geldi. Muhtarlarla fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiklerini ifade eden Başkan Güngör, muhtarların taleplerini de dinledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda Dulkadiroğlu İlçesi muhtarları ile bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi olarak yılda en az iki defa muhtarlarla bir araya gelmek istediklerini ifade eden Başkan Güngör: “Bu toplantıları tertip etmekteki amacımız; Büyükşehir Belediyemizin yapmak istedikleri ile ilgili bilgilendirmelerde bulunmak, muhtarlar ile belediyemiz arasındaki mevcutbilgi ve fikir alış verişinin sürekliliğini sağlamak ve mahallelerimizde aksayan işlere hızlı bir şekilde çözüm üretmektir.” dedi.

Bilgilendirme esnasında, paylaşılan bilgilerin herhangi bir kimseyi suçlamak veya karalamak manasına gelmediğini, sadece var olan bir gerçeği ortaya koymak için hareket ettiklerini ifade eden Başkan Güngör: “Biz göreve gelir gelmez birimlerimiz arasında bir düzenleme yaptık. Bunun yanı sıra ilimiz genelinde ilçelerimizin ve mahallelerimizin aciliyet arz eden ihtiyaçlarını belirleme çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Bu tamamlanınca da hazırladığımız bir plan dahilinde gerek ilçelerimizin gerekse mahallelerimizin ihtiyaçlarını giderme yolunda hizmetlerimizi yapmaya başladık. Vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini sunmaya gayret ederken, bir taraftan da elimizdeki kaynaklarımızı azami derecede verimli kullanmaya özen gösteriyoruz,” diye konuştu.

Başkan Güngör daha sonra muhtarlara söz hakkı verdi,onların fikir ve taleplerini dinledi, sorularına cevap verdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.