DOLAR 32,3445 % 0.19
EURO 35,1198 % -0.2
GRAM ALTIN 2.240,78 % -0,12
ÇEYREK A. 3.663,68 % -0,12
BITCOIN 2.102.232 -6.993
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KAYNAK: SEÇİME EN HAZIR PARTİ AK PARTİ’DİR

Son Güncelleme :

31 Mayıs 2015 - 12:28

/ kez okundu.
KAYNAK: SEÇİME EN HAZIR PARTİ AK PARTİ’DİR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın siyaset alanındaki önemli isimlerinden AK Parti Kahramanmaraş milletvekili adayı Av. Veysi Kaynak, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçime en hazırlıklı partinin AK Parti olduğunu söyleyerek; “Kahramanmaraş 2023 hedeflerine giderken, büyümesiyle ihracatıyla, eğitilmiş insan gücüyle bambaşka bir şehir olacak. İnsanımızın beklentisi de umudu da Ak Parti. Bundan dolayı da çok mutluyuz” dedi.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) hazırladığı program kapsamında seçim çalışmalarını yoğun şekilde sürdürmekte olan ve geçen günlerde hizmete sunulan Yöresel Çarşı’yı da ziyaret eden AK Parti adayı Veysi Kaynak, şu değerlendirmede bulundu: “Biz bugün bu sabah ziyaretlerimize ilk buradan başladık. Sahibi bizim çok uzun süreden beri birlikte koşturduğumuz, mücadele ettiğimiz Muzaffer Bey. Ben gerçekten etkilendim. Çünkü dışarıdan bu algıyı edinmiyordum ama içeri girdikten sonra Kahramanmaraş’a böyle bir eser kazandırdıkları için müteşekkir oldum. Yaklaşık şu anda 10 bin kalem eşya var bu çarşıda. Sahipleri benim dediğim gibi 25 yıldan beri siyasette birlikte olduğumuz arkadaşlarımız. Kahramanmaraş için burasının büyük bir kazanç olduğunu gördüm. Yaklaşık 50 tane personele istihdam sağlamışlar burada. Bu bizi çok sevindirdi. Buradan başladık personellerimizle merhabalaştık. Burada karşılaştığımız vatandaşlarımızla da dertlerini, sitemlerini isteklerini dinledik. Buradan da gördük ki Kahramanmaraş ta çok güçlü bir şekilde (istikrar sürsün Türkiye büyüsün) diyecek. Bunun için de Ak Parti’nin seçim pusulasındaki hanenin altına mührünü basacak inşallah.”

Kahramanmaraş Belediye Başkan Yardımcılığı, vekilliği ve başkanlık görevlerinin ardından AK Parti İl Başkanlığı ve bir dönem de milletvekili olarak TBMM’de memleketini temsil etmesinin yanında son olarak Adalet Bakan Yardımcılığı görevinden istifa ederek aktif siyasete yeniden dönen Veysi Kaynak, seçim çalışmaları sırasında vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Kaynak, değerlendirmesini şöyle sürdürdü:

“SAHADA BİR TEK AK PARTİ VAR”

“Seçime en hazır partinin Ak Parti olduğunu, sahada bir tek Ak Parti’nin olduğunu bir kez daha gördük. Sebebi de şu idi: Bizim çok dinamik bir teşkilatımız var. Bu teşkilatımız zaten sahayı çok önceden parsel parsel çalışmıştı. Bizlere de hazır bir çalışma alanı verdiler. Biz çok hazırlıklı çıktık. Kahramanmaraş’ın geçen sene Büyükşehir olmasının çok büyük faydalarını gördük bu seçim sürecine çıktığımızda. Özellikle Onikişubat ve Dulkadiroğlu Belediyelerimiz köyden mahalleye dönüşen, 80-90 kilometre uzaklıktaki yerleşim yerlerimize gerek kilit parke çalışmalarıyla, gerek park çalışmalarıyla, gerekse Büyükşehir Belediyemizin alt yapı çalışmalarıyla önemli işler yapmışlar. Bu bize çok büyük bir avantaj sağladı. Özellikle Kahramanmaraş’ın Büyükşehir olmasının ne kadar önemli olduğunu hemen bir yıl içerisinde görmüş olduk. İkincisi de şu seçime en hazır parti olduğumuz anlaşıldı. Bütün adaylarına sarıldılar. Bütün adaylarımızla beraber Kahramanmaraş’ın her yerinde varız. Seçime yaklaştıkça seçmenlerimizin 12 yıllık Ak Parti iktidarı döneminde kazanımlarını bir kez dana gözden geçirdiklerine şahit olduk.”

“KOALİSYONUN SIKINTILARINI VATANDAŞ ÇOK İYİ BİLİYOR”

“Allah korusun Türkiye’nin Ak Parti iktidarı olmadığı takdirde koalisyonlarla hangi sıkıntıları yaşacaklarını vatandaşlarımızla seçime doğru bir kez daha hatırladığını gördük. Bir tanesinin bizim mukaddesatımıza saldırmaları, imam hatip liselerimize saldırmaları bir diğerinin yeni bir vaat ortaya koyamaması Ak Parti’nin yine bir umut hareketi olduğunu gösterdi. Bizim en önemli kazanımız bu. Tabi ki ufak tefek sıkıntılarımız olacak. Tabi ki emeklimiz aldığı maaştan memnun olmayacak, tabi ki asgari ücret yeterli olmayacak. Ama geçen seçimden daha iyi bir sonuç vereceğini ortaya koyuyor. Kahramanmaraş bütün ilçeleriyle, hizmet ediyor şu anda. Bir belediye hariç bütün belediyeler Ak Parti’nin. Birçok yatırımla geleceğe umutla bakıyoruz. Germenicia gibi bir değeri Kahramanmaraş’a kazandırmamız halinde Kahramanmaraş turizminin, Kahramanmaraş esnaf ve çarşılarının daha yeni ufuklara yelken açacağını umut ediyoruz. Kahramanmaraş’ın Ak Parti’den beklentisi çok fazla. Bu beklenti Ak Parti’den. Bize olan sitemleri var, bize olan talepleri var. Ama bu talepler sitemler bize. İnsan dostuna, beklentisi olan kişiye sitemde bulunur. Bunlar doğru şeyler. Bizi umutlandıran şeyler. Sanayi Bakanımız geldi, kuyumcular sitesi yapacağız. Türkiye’nin en çok altın işleyen ikinci kenti, Tomsuklu Organize Sanayinin müjdesini verdi. Kadın ayakkabı üretiminde Türkiye’nin üretim üssü olmuşuz Elhamdülillah. Onun çalışmaları hemen başladı. Kahramanmaraş 2023 hedeflerine giderken, büyümesiyle ihracatıyla, eğitilmiş insan gücüyle bambaşka bir şehir olacak. İnsanımızın beklentisi de umudu da Ak Parti. Bundan dolayı da çok mutluyuz.”

VEYSİ KAYNAK 14 VEYSİ KAYNAK 15 VEYSİ KAYNAK 16 VEYSİ KAYNAK 3 VEYSİ KAYNAK 4 VEYSİ KAYNAK 5 VEYSİ KAYNAK 9

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURLARI

Dolar DOLAR

ALIŞ

32,3380

SATIŞ

32,3445

FARK

% 0.19
Dolar EURO

ALIŞ

35,1078

SATIŞ

35,1198

FARK

% -0.2
Dolar İNG. STERLİNİ

ALIŞ

41,0381

SATIŞ

41,0489

FARK

% -0.22
Dolar İSV. FRANGI

ALIŞ

36,3757

SATIŞ

36,3994

FARK

% 0.08
Dolar KAN. DOLARI

ALIŞ

23,8241

SATIŞ

23,8355

FARK

% -0.16
Dolar ÇEYREK ALTIN

ALIŞ

3.584,75

SATIŞ

3.663,68

FARK

% -0,12
Dolar GRAM ALTIN

ALIŞ

2.240,47

SATIŞ

2.240,78

FARK

% -0,12
Dolar BITCOIN

FİYAT

2.102.232

DEĞİŞİM

-6.993

ÇOK KAZANANLAR

ÇOK KAYBEDENLER

İŞLEM GÖRENLER