DOLAR 32,5995 % 0.37
EURO 34,8313 % 0.26
GRAM ALTIN 2.493,04 % 0,34
ÇEYREK A. 4.076,12 % 0,34
BITCOIN 2.125.202 5.291
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 21°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KAYA’DAN BÜYÜKŞEHİR’E ZİYARET

Son Güncelleme :

11 Ağustos 2017 - 11:31

/ kez okundu.
KAYA’DAN BÜYÜKŞEHİR’E ZİYARET
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya, bir dizi gezi ve toplantılar yapmak üzere geldiği Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Kaya, belediye binasına gelişinde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve belediye bürokratları tarafından karşılandı.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Kaya’ya büyükşehir belediyesinin hizmetlerini bir sunumla anlattı.

Büyükşehir Belediyesi Ziyaretçi Şeref Defteri’ni imzalayan Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Kaya, yaptığı hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç’a teşekkür etti.

Başkan Erkoç sunumun ardından Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Kaya’ya Kahramanmaraş’a Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından verilen ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün imzasını taşıyan İstiklal Madalyasını gösterdi.

Başkan Erkoç ziyaretin anısına Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Kaya’ya Maraş işi bakır tabak hediye etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.