DOLAR 32,5241 % 0.14
EURO 34,7318 % -0.02
GRAM ALTIN 2.487,88 % 0,14
ÇEYREK A. 4.067,68 % 0,14
BITCOIN 2.076.828 3.883
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KASKİ’DEN YAYALAŞTIRMA ÇALIŞMALARINA ALTYAPI DESTEĞİ

Son Güncelleme :

09 Haziran 2017 - 6:16

/ kez okundu.
KASKİ’DEN YAYALAŞTIRMA ÇALIŞMALARINA ALTYAPI DESTEĞİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

KASKİ Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Hükümet Konağı ve Kale arasında sürdürülen yayalaştırma projesi kapsamında alt yapı çalışmalarına devam ediyor.

Kurulduğu günden bu yana diğer kurum ve kuruluşlarla işbirliği ve koordinasyon içinde çalışmalarını sürdüren KASKİ Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Hükümet Konağı ve Kale arasında sürdürülen yayalaştırma proje bölgesinde içme suyu ve yağmursuyu alt yapı çalışmalarını sürdürüyor. Bölgeye uzun yıllar hizmet verecek kapasitede içme suyu alt yapısı yapılırken kaldırım çalışması yapılan yerlerde içme suyu abone bağlantıları da yapılıyor.

Proje bölgesinin olası ani ve yoğun yağışlardan olumsuz etkilenmemesi ve sel baskınlarını önlemek amacıyla 800 mm çapında borularla yağmursuyu hattı yapılıyor. Ayrıca proje bölgesinde rögar kapakları, yağmur suyu parsel bağlantıları ve ızgaralar yenileniyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile koordinasyon içinde devam eden çalışmaların tamamlanması ile birlikte yayalaştırma proje bölgesinde uzun yıllar herhangi bir altyapı sorununun yaşanmaması hedefleniyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.