DOLAR 32,5947 % 0.36
EURO 34,8625 % 0.35
GRAM ALTIN 2.493,51 % 0,36
ÇEYREK A. 4.076,88 % 0,36
BITCOIN 2.137.953 4.637
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 22°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KARAMANLI’YA 20 KİLOMETRE İÇME SUYU ŞEBEKESİ

Son Güncelleme :

04 Kasım 2016 - 10:34

/ kez okundu.
KARAMANLI’YA 20 KİLOMETRE İÇME SUYU ŞEBEKESİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Alt yapıda sorunsuz bir Kahramanmaraş hedefiyle yoluna devam eden KASKİ Genel Müdürlüğü bir mahalleye daha kesintisiz içme suyu sağlıyor.

Kahramanmaraş il genelinde içme suyu ve kanalizasyon çalışmalarına hız kesmeden devam eden KASKİ Genel Müdürlüğü, Dulkadiroğlu ilçesi Karamanlı Mahallesinde 20 kilometre içme suyu hattı yapıyor. Öncelikle içme suyu şebekesi olmayan Sarılar obasında yapılan içme suyu isale ve şebeke çalışmaları ile vatandaşların yıllardır süren su sorununu çözdü. Yapılan 7 km’lik şebeke hat çalışmasıyla şebekesi yenilenen Sarılar’da, isale hattındaki tıkanıklığın giderilmesiyle kesintisiz içme suyu sağlanmış oldu. KASKİ Genel Müdürlüğü Sarılar Obasında yaptığı çalışmanın yanında, Karamanlı Mahalle merkezi, Keş Obası, Koçlar Obası, Karaçallık obası ve Kuzey obasında toplam 20 kilometrelik içme suyu şebeke ve isale hattı çalışması yapacak.

Muhtar Erdoğan Bayrak’tan Erkoç’a Teşekkür

Karamanlı Mahalle Muhtarı Erdoğan Bayrak, yapılan çalışmalarla mahallelinin yıllarca süren su sorununun çözüldüğünü söyledi. Bayrak konuşmasında:’’ Mahallemizin özellikle Sarılar obasında yıllardır süren su sorunu bulunmaktaydı, Düzenli bir içme suyu şebekesi yoktu bunun yanında eski isale hattında bulunan tıkanıklık nedeniyle su gelmiyordu. KASKİ ekipleri yaptığımız başvuru neticesinde kısa sürede çalışmaya başladılar. İsale hattımız yenilendi, 7 kilometrelik isale ve şebeke hattı yapılarak içme suyu sorunumuz çözüldü. Su sorunumuza çözüm oldukları için başta Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatih Mehmet Erkoç’a, KASKİ Genel Müdürlüğüne mahallem ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.