DOLAR 32,3759 % 0.15
EURO 35,3249 % 0.11
GRAM ALTIN 2.324,45 % 0,17
ÇEYREK A. 3.800,47 % 0,17
BITCOIN 2.291.196 2.165
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KARAKOÇ Onlar Konuşur AK Parti Yapar

Son Güncelleme :

08 Mayıs 2015 - 15:39

/ kez okundu.
KARAKOÇ  Onlar Konuşur AK Parti Yapar
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

AK Parti  Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Avukat Türk İslam Karakoç  seçim çalışmalarına gece gündüz demeden aralıksız devam ediyor.

Ak Parti Kahramanmaraş  Milletvekili Adayı Türk İslam Karakoç Elbistan İlçesinde Mahalle  ziyaretlerinde bulundu.

Ziyarete  Ak Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük  , ve partililer katıldı.

Ziyaret edilen  Mahallelerde  duydukları memnuniyeti dile getiren Milletvekili Adayı Karakoç  halkın ilgisinden dolayı memnun olduklarını ifade etti.

Milletvekili Adayı  Avukat Türk İslam Karakoç “Bizlerin burada bulunmasının en büyük amacı hizmetkârı olacağımız toplumumuzun sıkıntılarına çözüm bulabilmek amacıyla saha araştırması ve halkımızın dertlerine acil bir şekilde çözüm üretebilmektir. “ dedi

Karakoç , sözlerine şöyle devam etti:

Geçmiş dönemdeki hükümet çalışmalarını değerlendirdiği toplantıda konuşan Milletvekili Adayı Türk İslam Karakoç Biz iktidarı MHP’den devraldık. MHP iktidarında bu ülkede SSK hastanesine gittiğiniz zaman muayene olmak ayrı bir dertti, ilacını almak ayrı bir dertti. Onların döneminde ambulansın mazot parasını vatandaştan isterlerdi. Hastanedeki cenazemizin parasını ödemeden, senet imzalatmadan vermezlerdi. Şimdi dileyen herkes her istediği hastanede tedavi olabiliyor. Eskiden bu köylerden diyaliz hastaları Kahramanmaraş ’a veya Ankara’ya haftada 3 sefer gider gelirdi. Sağlam bir insanı gönderseniz hasta olurdu. AK Parti geldi, insana değer verdi. İşte AK Parti farkı budur. AK Parti hastane ve sağlık merkezine gelemeyen yaşlı hastamızın ayağına doktor gönderen partidir. AK Parti bıçak parasını sona erdirdi. Suyu olmayan, yolu olmayan köyümüz kalmasın diye çalıştık” dedi.

AK Parti, “13 yıl önce Türkiye`nin vilayetlerini birbirlerine bağlayan yollar daracık yollardı. Duble yollar yoktu. O daracık yollarda hatalı sollamalarla kan gölüne dönerdi. Yoları ayırdık hayatları birleştirdik. Onlar Sadece Konuşurlar ama AK Partimiz Yapar dedi .

Elbistan Ovamız Bizler Bu Topraklarda Büyüdük

“Bu güzel topraklar üzerinde nice neslimiz gelip geçti, bu gün atalarımızın, babalarımızın yaşadığı bu topraklara sahip çıkma günüdür. Biliyoruz ki birçok problemimiz mevcuttur ama bu problemler sadece tek bilek, tek yürek olarak ancak aşılabilir.  Elbistan’ımızın  ne kadar güzel bir ovası olduğunu hep birlikte görüyoruz, bu yüzden bu bölgenin kalkınması için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Elbistan ,Ekinözü ,Afşin Bölgesinde görüyorum ki insanımızın yola, suya, projeye ihtiyacı var. Memleketimizin 13 yıl önceki durumuna bakarsanız ne kadar fazla ilerleme kat ettiğimizi zaten göreceksiniz. Bu gün sizlere hizmetimizi daha da kaliteli getirebilmemiz için 7 Haziranda sandıklarda Ak parti iktidarına oylarımızı vereceğiz. Ve son olarak Bu vatanın bölünmezliğini milletimizin kardeşliğini vurgulayarak memleketimize sahip çıkmamız gerektiğini ve bunun yolunun da Ak Partiden geçiyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.