DOLAR 32,3824 % 0.18
EURO 35,0243 % -0.2
GRAM ALTIN 2.326,04 % 0,24
ÇEYREK A. 3.803,08 % 0,24
BITCOIN 2.267.758 -1.08
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KARA, BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Son Güncelleme :

03 Haziran 2019 - 6:56

/ kez okundu.
KARA, BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Müdürler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Av. Celal Kara, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Kara, bayramların sevgi, hoş görü ve muhabbet içerisinde geçmesini temenni etti.

Müdürler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Av. Celal Kara, Ramazan Bayramı’nın hoşgörü ve sevgi içerisinde geçmesini temenni etti. Başkan Kara, bayramların küskünlüklerin ve dargınlıkların son bulduğu, sevgi muhabbetin arttığı günler olduğunu söyledi. Bu sebeple hoş görülü bir şekilde bayramları en güzel şekilde geçirme temennisinde bulunan başkan Kara, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Mübarek Ramazan aynı tamamlıyoruz ve bayrama kavuşuyoruz. Öncelikle yüce Rabbimin bizleri yeniden Ramazan ayına kavuşturmasını diliyorum. Ramazan ayının ardından gelen bayram ise Rabbimin bizlere en güzel armağanıdır. Bu güzel günde küskünlükler son bulur, sevgi ve muhabbet hakim olur. Bu sebeple bizler de dargınlıklarımıza son verelim ve sevgi ve muhabbeti kendimizde hakim kılalım. Ben bu vesileyle tüm ailemizin, dernek üyelerimizin, şehrimizin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını tebrik ediyorum.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.