DOLAR 32,3973 % 0.21
EURO 35,1058 % -0.02
GRAM ALTIN 2.326,32 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,53 % 0,25
BITCOIN 2.308.556 0.325
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KANSERDEN KORKMA KONFERANSI

Son Güncelleme :

03 Aralık 2017 - 13:19

/ kez okundu.
KANSERDEN KORKMA KONFERANSI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla gerçekleştirilen Kanserden Korkma Geç Kalmaktan Kork konferansına ilgi oldukça yoğun oldu.

Kültürpark Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen program açılış konuşmaları ile başladı.

Açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Züver Çetinkaya, Büyükşehir Belediyesi olarak engelsiz bir Kahramanmaraş oluşturmak adına gayret ettiklerini ve Engelliler Şube Müdürlüğü vasıtasıyla il genelindeki tüm engellilere hizmet verdiklerini, farkındalık oluşturmak adına da zaman zaman eğitim seminerleri ve konferanslar düzenlediklerini söyledi.

Daha sonra kürsüye Şair Hanifi Yılmaz gelerek Hasta ve Doktor Şiirini okudu.

Şiir okunmasının ardından Op.Dr. Özlem Vuran Kanserden Korkma Geç Kalmaktan Kork konusunda konferansı başladı.

Slayt eşliğinde kanser hakkında bilgiler aktaran Op.Dr. Özlem Vuran, video kayıtları ile konunun daha da kolay anlaşılmasını sağladı.

Şair Esra Şahin’in Yaşamın Binbir Tonu adlı şiiri okumasının ardından Kızılay Şube Başkanı Ökkeş Arslan Şerefoğlu Kanser ve Kök Hücre konusunda bir sunum gerçekleştirdi.

Muhlis Can Kamalak’ın Kanser şiirinin okumasının ardından Emine Abacı ‘Siz’, Meryem Küçük ise Senin Adın Kanser şiirlerini okudular.

Tiyatro gösterisinin ardından program sona ererken, programda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Züver Çetinkaya, İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydihan Küçükdağlı, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ayşe Taşkıran, engelliler şUbe Müdür Mehmet Fatih Akşam, katılımcılara birer çiçek takdim ederek çeşitli hediyeler ve katılım belgeleri takdim ettiler.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.