DOLAR 32,5481 % -0.01
EURO 34,8257 % -0.16
GRAM ALTIN 2.431,19 % 0,04
ÇEYREK A. 3.974,99 % 0,04
BITCOIN 64.554,12 -2.838
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 28°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kamu Kurumlarında Yoğun Güvenlik Önlemleri

Son Güncelleme :

03 Nisan 2015 - 15:31

/ kez okundu.
Kamu Kurumlarında Yoğun Güvenlik Önlemleri
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

İstanbul’da Emniyet Müdürlüğü’ne düzenlenen saldırı ile Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın şehit edilmesinin ardından Kahramanmaraş’taki güvenlik önlemleri arttırıldı. Kentteki tüm kamu kurumlardaki çalışanlar ve araçlar, görevlilerin sıkı kontrolünden geçiriliyor.

Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın İstanbul’da adının verileceği Adalet Sarayı’ndaki odasında teröristlerce rehin alınarak şehit edilmesi ve Vatan Caddesi’ndekiEmniyet Müdürlüğü’ne düzenlenen terör saldırısının ardından Kahramanmaraş’taki kamu kurum binalarında denetimler sıkılaştırıldı. Valilik, adliye, emniyet ve belediye binaları başta olmak üzere tüm kamu kurumlarında güvenlik önlemleri arttırıldı. Çalışanlar dahi vatandaşların güvenlik kontrolünden geçirildiği binalarda otoparklara park edilen araçlar da didik didik aranıyor. Olası terör saldırılarına karşı, vatandaşların üst araması ve x-ray cihazlarından geçirildiği kamu binaları çevresinde de önlem alındığı görüldü.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Eyüp Karataş, önlemlerin herkesin can güvenliği için alındığını söyledi. Karataş, “Bizim için güvenlik çok önemli. Çalışanlarımız dahi herkes güvenlik kontrolünden geçiriliyor. Vatandaşlarımız konuyla ilgili sağ olsunlar hassas davranıyorlar. Bu tür olayların yaşanmasını istemiyoruz. Bundan sonra da bu tür güvenlik önlemlerimiz sürecek” dedi.

Kamu kurum binalarının dışında trafik polisleri de kentin çeşitli noktalarında uygulama yaparak şüpheli araç ve sürücüleri kontrol ediyor. – Kahramanmaraş

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.