DOLAR 32,3973 % 0.21
EURO 35,1058 % -0.02
GRAM ALTIN 2.326,32 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,53 % 0,25
BITCOIN 2.308.556 0.325
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KAMEK’TEN KADINLARA KEÇE TASARIM KURSU

Son Güncelleme :

19 Aralık 2017 - 14:49

/ kez okundu.
KAMEK’TEN KADINLARA KEÇE TASARIM KURSU
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren KAMEK kapsamında kurslar tüm hızıyla devam ediyor.

Kısa adı KAMEK olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları kapsamında kadınlara yönelik yürütülen Keçe Tasarım Kursu Özle İdare Kurs Merkezi2nde sürdürülüyor.

Özel Gün ve Nikah Şekeri Kursu kapsamında devam eden Keçe Tasarım Kursu Kasım ayında başladı ve Ocak ayında sona erecek.

Özel İdare Kurs Merkezi’nde 30 kursiyerin katıldığı kurs Pazartesi ve Salı günleri olmak üzere haftada iki gün veriliyor.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Mesleki Eğitim Şube Müdürlüğü bünyesinde verilen kursta keçeden çanta ve ev aksesuarlarının yapıldığı kursların sonunda kursiyerlere sertifika verilecek ve kursiyerlerin yaptığı ürünler sene sonu sergilerinde sergilenecek.

Kursların ev hanımlarına büyük imkanlar sunduğuna dikkat çeken Kurs Hocası Meryem Alagöz: “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemizin ev hanımlarına yönelik yürüttüğü bu kurslar kapsamında ev hanımlarımız hem el becerilerini geliştiriyorlar, hem de ürettikleri ürünleri satarak aile bütçesine katkıda bulunuyorlar. Haftada 2 gün olan kursumuz sabah saat 09.00’dan 16.00’ya kadar devam ediyor. Bu kurslarımıza katılan ev hanımları kurslarımızdan oldukça memnunlar. Kursların sonunda kursiyerlerimize sertifikalarını takdim edeceğiz” diye konuştu.

Kurslardan oldukça memnun olduklarını kaydeden kursiyerler ise, böylesine önemli kursların düzenlenmesinde öncelikle başta Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini söylediler.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.