DOLAR 32,4426 % 0.05
EURO 34,4648 % -0.14
GRAM ALTIN 2.488,77 % 0,22
ÇEYREK A. 4.069,13 % 0,22
BITCOIN 2.082.891 -6.561
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KALE, CESUR FM’İN CANLI YAYIN KONUĞU OLDU

Son Güncelleme :

28 Mart 2015 - 9:17

/ kez okundu.
KALE, CESUR FM’İN CANLI YAYIN KONUĞU OLDU
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

KALE, CESUR FM’İN CANLI YAYIN KONUĞU OLDU

Vatanın bütünlüğüyle ile ilgili endişelerimiz var.

Biz bir millet olarak koyun sürüsü değiliz.

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Aday Adayı Prof. Dr. İlhami Taner Kale kentin sevilen radyosu cesur fm’de soruları cevaplandırdı.

Kale, aday adayı olmasının nedenini ve ülkenin içinde bulunduğu sorunları dile getirerek şu şekilde açıklamalarda bulundu.

Kale, Bugün bizim yaşadığımız ömrümüzde aslında bizim ömrümüz değil çocuklarımızın ömürleri tıpkı bunu kendi hayatımdan örnek verecek olursak benim babam küçük yaşta Ankara’ya gitmiş olmasaydı bugün herhalde burada bir genel Cerrahi profesörü olarak oturuyor olmazdım aynı şekilde benim çocuklarımın da daha iyi bir yaşantı süre bilmeleri için benim bir şey yapmam gerekiyordu o nedenle tıp fakültesinde aslında rahatımda yerindeyken orayı bırakıp milletvekili aday adayı olmaya karar verdim.

Vatanın bütünlüğüyle ile ilgili endişelerimiz var.

Neden aday adayı olmaya karar verdim, çünkü ülkemizin içinde bulunduğu şu günleri çok iyi olarak görmüyorum bu benim şahsi değerlendirmemdir buna katılan olur katılmayan olur bu günlerin sonunda da  ülkenin aydınlık içerisinde olacağını tahmin etmiyorum o nedenle çocuklarım daha iyi bir hayat yaşasınlar diye ve bugün savunduğum bir takım değerlendirmeleri örselendiğini görmek üzüyor beni buna karşı bir tutum sergileye bilmek için  yani aslında bunu seçim sloganı olaraktan kullanıyorum tavır almak şeklinde   bir tavır alma gerekliliği hissetim ve benimde kendi pozisyonumda yapa bileceğim şey buydu   o nedenle siyasete bir şekilde girmeye karar verdim aslında bu bir tavır sergilemekti  bugün Türkiye de Olan şeylere çokta tavsif etmediğim yanında olmadığım konusunda bir tavır sergilemekteyim ve ben tarafımı belli etmek adına MHP’den millet vekili aday adayı oldum.

Kale, Siyasete girişimin nedeni budur şimdi şöyle tavır almak gerek diyip bırakmamızın sebebi buydu aslında insanların kafasında neye tavır almak gerek sorusunu canlandırmakta neye tavır almak gerek bu gün bu vatanın bütünlüğüyle ile ilgili endişelerimiz var bu endişeleri yaşamamak için tavır almak gerek bu bayrağın kolay kurmadığımız devletin ve kolay oluşturmadığımız bu Milletin birliği bütünlüğü birliği ve dirliği için tavır almak gerek ebedi mühlet sürdürülmesi için tavır almak gerek.

Biz bir millet olarak koyun sürüsü değiliz.

Bugün mukaddes bilgimiz vatan millet bayrak ve dinimizin bir takım paradigmalarının örselendiğini görmemek onların zedelendiğini  tartışılır hale geldiğini günlük konuşmalarda   tartışıldığını görmemek için tavır almak gerek bunların hepsi için aslında herkesin kendi kişisel dünyalarında tavır sergilemeleri taraf olmaları bir tarafta olmaları gerektiğini düşündüğüm için bu sloganı seçtim bütün bunlar için tavır almak gerek biz bir millet olarak koyun sürüsü değiliz hiçte olmadık yani bugün Türk Milletinin geçmişten bu güne var oluşunun temel sebeplerinden bir tanesi  her zaman aklını kullanmıştır aklı her zaman ön plana getirmiştir bu nedenle de kendi aklına yatmayan şeylere her zaman tavır sergilemiştir bu bugünde buradadır bundan sonrada ebedi mütled  burada olacaktır. Kale, inşallah bizim var oluşumuzun sebebide  hep bir tavır sergilememizden geçer  dedi.

DSCF1987 DSCF1988 DSCF1989 DSCF1990 DSCF1991 DSCF1992

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.