DOLAR 32,3326 % 0.25
EURO 35,0475 % -0.23
GRAM ALTIN 2.285,03 % 0,33
ÇEYREK A. 3.736,02 % 0,33
BITCOIN 2.292.306 1.136
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kaldırımlar çiçek açtı

Son Güncelleme :

01 Temmuz 2020 - 12:04

/ kez okundu.
Kaldırımlar çiçek açtı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi mevsimlik çiçek dikimine devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından şehrin muhtelif bölgelerinde çiçek dikimi yapılıyor.

Çiçek dikimine bahar aylarında başlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri refüj ve kavşaklardan sonra kaldırım ve meydanları da rengarenk çiçeklerle donattı.

Konuyla ilgili Fen İşleri Dairesi Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada; “Ekiplerimiz şehrimizi güzelleştirmeye devam ediyor. Bahar ayından itibaren kavşaklarda mevsimlik çiçek dikimini yaparak şehrimizi renklendiren ekiplerimiz kaldırım ve meydanları süslemeye devam ediyor. Bu kapsamda; Trabzon Bulvarı, Demokrasi Meydanı ve Abdülhamit Han Kavşağı modüler saksı içerisinde petunya mevsimlik çiçekleriyle süslendi.” ifadelerine yer verildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.