DOLAR 32,6077 % 0.38
EURO 34,7852 % 0.06
GRAM ALTIN 2.497,60 % 0,53
ÇEYREK A. 4.083,58 % 0,53
BITCOIN 2.049.722 1.445
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş’ta Y-Kütüphane Açıldı

Son Güncelleme :

01 Haziran 2017 - 11:57

/ kez okundu.
Kahramanmaraş’ta Y-Kütüphane Açıldı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçesinde eğitim veren TOKİ Yıldız Teknik mesleki lisesinden örnek davranış. TOKİ Yıldız Teknik mesleki lisesi kendi imkânları ve çevreden sağlanan yardımlar ile Y-Kütüphane açtı. Birçok okula örnek olacak bu çalışma eğitim’de öğrencilere büyük bir katkı sağlayacak.

Açılışa katılan Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçe milli eğitim müdürü Ertan Göl şöyle konuştu: Bugün yıldız meslek teknik lisesinin okul kütüphanesinin açılışını gerçekleştirdik. Şuan kurumumuzda yaklaşık 1600 civarı kitap var kitapların hepsi öğrencilerimizin öğrenci velilerinin ve komşu okullarımızın destekleriyle açılmış bir kütüphane, Bakanlığımızın bu kütüphaneler kapsamında yaptığı kütüphaneler var Z kütüphane bu kütüphane bakanlık tarafından değil tamamen bizim gayretlerimizle oluşturulan bir kütüphane ismine itibariyle de Z-değil Y-kütüphane olarak sembolleşti Böyle bir kütüphanemizi oluşturmayı sağlayan tüm yönetici arkadaşlarıma öğrenci arkadaşlarımıza öğretmen arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. İşlevsel anlamda çok güzel bir kütüphane oldu ve büyük bir eksikliği kapattı hem bizim okulumuz hemde çevre okullar adına. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyor dedi.

TOKİ Yıldız Teknik mesleki lisesi okul müdürü İlknur Kılıç: Bugün burada kütüphanemizi açmak için  bir araya geldik bu kütüphaneyi kurmak için çok emek harcadık önce bakanlıkla iletişime geçtik, bizim okulumuza Z-kütüphane kurabilir misiniz diye fakat  meslek liseleri arasında bu sene bizim okulumuzun olmadığını öğrenince çocuklarımıza da okuma alışkanlığının çok fazla olduğunu gördük ve biz kendi kendimize bir kütüphane oluşturabilir diyerek böyle bir karar aldık çok şükür bunu’da gerçekleştirdik. Çalışmamızın amaçlarından bir tanesi de burada çocuklarımız kitap okurken aynı zamanda ders araştırmaları yapabilsinler diye internet ortamı oluşturduk öğrencilere çalışma ortamı hazırlayarak çocukların gerektiğinde derslerine çalışabilecekleri bir Y-Kütüphane hazırlamaya çalıştık. Açılışta bizi yalnız bırakmayan tüm yetkililere Öğretmenlerimize, Öğrencilere ve velilerimize teşekkür ederim dedi.

Y-Kütüphanenin Boya İşlerini Müdür Yardımcısı Yaptı

TOKİ Yıldız Teknik mesleki lisesi okul müdür yardımcısı: Ömer Irak kurumunuzda Z-kütüphane tarzında bir yer yapılması kararı alınmıştı ben de kendi yeteneğim olan boyacılık özelliğimi kullanarak destek oldum ben özellikle kurum müdürümüze ve tüm Öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum burası herkesin emeği ile oluşan bir yerdir herkese teşekkür ediyorum dedi.

TOKİ Yıldız Teknik mesleki lisesinin Y-Kütüphanesinin açılışına Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçe milli eğitim müdürü Ertan Göl, Kahramanmaraş Büyükşehir belediyesi muhtarlık işleri daire başkanı Adnan Alagöz, Kahramanmaraş Büyükşehir zabıtası daire başkanı Eyüp Karataş, Kahramanmaraş İl milli eğitim müdür yardımcıları Mustafa yılmaz, Sıdık Şirikçi, Ahmet Akküncü, Zekeriya Kahveci,  Kahramanmaraş İl Ticaret Müdürü Ahmet Uçar, Tema Kahramanmaraş Başkanı Abdurahman Akbolat, TOKİ Yıldız Teknik mesleki lisesi öğretmenleri, öğrencileri ve Öğrenci velileri katıldılar.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.