DOLAR 32,3759 % 0.15
EURO 35,3249 % 0.11
GRAM ALTIN 2.324,45 % 0,17
ÇEYREK A. 3.800,47 % 0,17
BITCOIN 2.291.196 2.165
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş’ta şehitler için mevlit okutuldu

Son Güncelleme :

29 Kasım 2019 - 15:03

/ kez okundu.
Kahramanmaraş’ta şehitler için mevlit okutuldu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi tarafından şehitler için mevlid-i şerif okutuldu.

Derneğin Büyükşehir Belediyesi Hayrullah Mahallesi taziye evinde düzenlediği mevlitte Kur’an-ı Kerim tilavetinin yanı sıra şehitler için dua edildi.

Kahramanmaraş İl Müftülüğüne bağlı Müftü Muhammet Gevher Kur’an Eğitim Merkezi’nde hafızlık eğitimi alan öğrenciler ve eğitmenlerinin okuduğu mevlite Garnizon Komutanı Albay Emin Mehmet Terzioğlu, Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, jandarma ve polisler, şehit yakınları ile gaziler katıldı.

Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Karaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her ay şehitleri anma adına Mevlid-i Şerif okuttuklarını belirtti.

Bu ay ki programın da anlamlı bir döneme denk geldiğini dile getiren Karaman, “Milli Mücadelemizin kıvılcımının ateşlendiği Kahramanmaraş’ın 100. yıl dönümüne denk getirdik. Çok da anlamlı oldu. Tüm şehitlerimiz rahmet ve minnetle anarak mevlit programımızı tamamladık.” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.