DOLAR 32,3824 % 0.18
EURO 35,0243 % -0.2
GRAM ALTIN 2.326,04 % 0,24
ÇEYREK A. 3.803,08 % 0,24
BITCOIN 2.267.758 -1.08
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KAHRAMANMARAŞ’TA OTOMOBİL ŞARAMPOLE YUVARLANDI

Son Güncelleme :

23 Haziran 2017 - 8:11

/ kez okundu.
KAHRAMANMARAŞ’TA OTOMOBİL ŞARAMPOLE YUVARLANDI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Andırın’da otomobil şarampole yuvarlandı 4 yaralıKAHRAMANMARAŞ’ın Andırın İlçesi’nde şarampole yuvarlanan otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı.

Andırın’da otomobil şarampole yuvarlandı 4 yaralı

KAHRAMANMARAŞ’ın Andırın İlçesi’nde şarampole yuvarlanan otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı.

Kaza, dün akşam saatlerinde Boztopraklı Mahallesi’nde meydana geldi. Murat Ateş yönetimindeki 07 R 2773 plakalı otomobil, Küstük mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ve ekipleri sevk edildi.

Araçta sıkışan sürücü Murat Ateş ile yanında bulunan Emiş Ateş, Abdullah Ateş ve Ahmet Yazar, itfaiye ekibi tarafından çıkarıldı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla Andırın Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Durumu ağır olan yaralılar Abdullah Ateş ve Ahmet Yazar daha sonra Kahramanmaraş Necip FazılŞehir Hastanesi’ne sevk edildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.