DOLAR 32,3139 % 0.19
EURO 35,0759 % -0.17
GRAM ALTIN 2.277,64 % 0,00
ÇEYREK A. 3.723,94 % 0,00
BITCOIN 2.290.409 1.291
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş’ta Kültür Ve Turizm Çalıştayı Ertelendi

Son Güncelleme :

19 Nisan 2018 - 15:29

/ kez okundu.
Kahramanmaraş’ta Kültür Ve Turizm Çalıştayı Ertelendi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici Kahramanmaraş’ta yapılması planlanan Kültür ve Turizm Çalıştayı hakkında yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Debgici, “Seçim tarihinin belirlenmesi karşısında, daha öncesinde kararlaştırılan ve şehrimizde 22 Nisan 2018 Tarihinde yapılması planlanan Kültür ve Turizm Çalıştayı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki seçimlerle ilgili yasama faaliyetleri nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir.” Dedi.

“İlk Günkü Aşkla Ve Şevkle Çalışacağımızı İlan Ediyoruz”

24 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimlerle ilgili de konuşan Debgici şunları söyledi: “ 16 Nisan 2017 Tarihinde Aziz Milletimizin oluru ile Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçilmiştir. Yapılan istişareler neticesinde devletimizin ve milletimizin bekası için Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinin 24 Haziran 2018 Tarihinde yapılacağını ilan etmiştir. Cumhurbaşkanımız tarafından yapılan açıklama neticesinde TBMM’de seçimlerle ilgili düzenlemeleri yapmak üzere derhal çalışmalara başlanılmıştır. İl Başkanlığımız olarak biz de tüm teşkilatlarımızla seçimlere hazır olduğumuzu açıkça beyan ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde tüm zorlukların üstesinden geleceğimize, Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı Allah’ın izni, milletimizin destek ve dualarıyla Başkan yapacağımıza inancımız tamdır. Yeni hükümet sistemine geçişle birlikte daha güçlü bir Kahramanmaraş için ve daha güçlü bir Türkiye için Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında ilk günkü aşkla ve şevkle çalışacağımızı ilan ediyoruz.”

SERKAN ERCÜMENT KUZU

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.