DOLAR 32,3162 % 0.2
EURO 35,1419 % 0.02
GRAM ALTIN 2.292,73 % 0,67
ÇEYREK A. 3.748,61 % 0,67
BITCOIN 2.293.294 2.361
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş’ta Kitap Toplama kampanyası

Son Güncelleme :

12 Mart 2019 - 14:52

/ kez okundu.
Kahramanmaraş’ta Kitap Toplama kampanyası
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kitap Yaprağı Eğitim Gelişim ve Farkındalık Derneği tarafından Kahramanmaraş genelinde yürüttükleri kitap toplama ve kütüphane kurma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kahramanmaraş il genlinde özellikle kırsalda yer alan birçok okulda kitap, kırtasiye, oyuncak gibi topladıkları çeşitli hediyeleri öğrencilere dağıtan Kitap Yaprağı Eğitim Gelişim ve Farkındalık Derneği, şimdi de Çağlayancerit İlçesinde bulunan dört okul için kolları sıvadı.

Çağlayancerit İlçesi’nde Kale Cemal Obası ilkokulu, Soğukpınar İlkokulu, Oruçpınar İlkokulu ve Soğukpınar Ortaokulu’nda öğrencilerin kitap okuma alışkanlığı kazanması ve kitaplarla haşır neşir olması için kütüphane kurma çalışmalarına başladı.

Kitap Yaprağı Eğitim Gelişim ve Farkındalık Derneği adına bir açıklama yapan Burak Çetinkaya: “Kahramanmaraş’ımız genelinde yürüttüğümüz kitap, kırtasiye ve oyuncak yardım toplama ve kütüphane kurma çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hayırsever duyarlı vatandaşlarımızdan evlerinde buluna ve okumadıkları kitapları başta olmak üzere öğrencilerimize ulaştırmak adına kırtasiye malzemeleri ve oyuncak yardımlarını bekliyoruz. Çağlayancerit İlçemizde belirlediğimiz dört okulumuza 4/4’lük bir kütüphane kurmak için kollarımızı sıvadık. Bu okullarda okuyan kardeşlerimizin okuma alışkanlığı kazanması ve kitaplarla iç içe olmaları için hayırsever ve duyarlı vatandaşlarımızdan bu kampanyamıza destek olmaya çağırıyoruz” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.