DOLAR 32,5699 % 0.16
EURO 34,8706 % 0.58
GRAM ALTIN 2.431,54 % -0,05
ÇEYREK A. 3.975,57 % -0,05
BITCOIN 66.432,00 0.667
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 27°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş’ta, Fetö’nün Adliye İmamları Yakalandı

Son Güncelleme :

17 Ocak 2017 - 8:09

/ kez okundu.
Kahramanmaraş’ta, Fetö’nün Adliye İmamları Yakalandı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

KAHRAMANMARAŞ’ta, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik yapılan operasyonda örgütün ‘adliye imamı’ oldukları öne sürülen 3 kişi gözaltına alındı.

FETÖ/PDY’nin adliye yapılanmasına yönelik kentte devam eden soruşturma kapsamında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 11 Ocak’ta birçok adrese operasyon düzenledi. Operasyonlarda FETÖ/PDY’nin adliye imamı oldukları iddia edilen A.S. ve T.S. isimli öğretmenler ile sağlık memuru R.i. gözaltına alındı.

Adreslerde arama da yapan polisler, şüpheliler sorgulamak üzere İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü. 5 gün boyunca sorgulanan şüphelilerin, FETÖ/PDY’nin gizli haberleşme programı ‘ByLock’u adliye personelinin cep telefonlarına yükledikleri ortaya çıktı. Sorguları tamamlanan 3 kişi, sabah saatlerinde hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.