DOLAR 32,3862 % 0.19
EURO 35,1055 % -0.02
GRAM ALTIN 2.326,14 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,23 % 0,25
BITCOIN 2.288.933 0.077
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 20°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş’ta Engelliler Akademisi Açıldı

Son Güncelleme :

19 Kasım 2016 - 7:37

/ kez okundu.
Kahramanmaraş’ta Engelliler Akademisi Açıldı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından, Engelliler Akademisinin açılışı yapıldı.Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Cevdet Kabakcı, Engelliler Şube Müdürlüğü tarafından Kültür Parkta’ki akademinin açılışında yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediyesi olarak engellilerin yanında olduklarını söyledi.

Kahramanmaraş’ta özellikle şehir merkezinde engelli vatandaşlar için çalışmalar yaptıklarını dile getiren Kabakcı, ilgili şube çalışmalarının belediyelerinin anlayışı gereği, 2014 yılından bu güne görme, işitme, ortopedik zihinsel, otizm tanılı tüm engelli ve engelli ailelerinin dinleyerek çözüm üretmeye çalıştığın belirtti.

Engellilerin ulaşımını kolaylaştırmak için yapılan hizmetler hakkında da bilgi veren Kabakcı, “Daha önceki yıllarda şehrimizdeki kaldırımların dünya standartlarına getirilmesi için çalışmalar yapıldı. Şehrimizin merkezi kaldırımları bazalt ile kaplandı. Engelli vatandaşlarımızın daha rahat gidip gelebilmesi için. Tabi bazı eksiklikler var, inşallah zaman içerisinde daha iyi gidip gelinebilir hale gelir.” ifadesini kullandı. Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam, akademi hakkında bilgilendirme sunumu yaptı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.