DOLAR 32,4156 % 0.19
EURO 35,7329 % 0.62
GRAM ALTIN 2.326,05 % 0,24
ÇEYREK A. 3.803,08 % 0,24
BITCOIN 2.301.920 2.31
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş’ta Cinayet

Son Güncelleme :

15 Mayıs 2019 - 7:10

/ kez okundu.
Kahramanmaraş’ta Cinayet
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta 5 gündür kayıp olan kişinin, en son görüştüğü kişinin evinde yapılan incelemelerde tespit edilen kan izleri ile ele geçirilen bıçaktan yola çıkılarak cesedine ulaşıldı.

Alınan bilgiye göre, 5 gün önce işe gitmek için evden ayrılan Ahmet Şeker’den (23) haber alamayan yakınları polise kayıp başvurusunda bulundu.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Şeker’in kaybolmasıyla ilgili çalışma başlattı. Şeker’in kaybolduğu gün görüştüğü Ali Osman K. (23) üzerinde yoğunlaşan ekipler, şüphelinin evinde arama yaptı.

Zanlının evinde Luminol kimyasal sıvı uygulanan yüzeylerde kan izlerine rastlayan polis, ayrıca kanlı bir bıçak buldu.

Şeker kaybolduktan bir gün sonra Ali Osman K’nin hırsızlık suçundan tutuklanarak Kilis’te cezaevine konulduğunu belirleyen ekipler, şüphelinin kız arkadaşı Goncagül U’yu Osmaniye’de gözaltına aldı.

Emniyette sorgulanan Goncagül U. erkek arkadaşının Şeker’i bıçakla öldürdüğünü iddia ederek cesedi ise Yedikuyular mevkisinde ormanlık alana attıklarını itiraf etti.

Bunun üzerine polis, bölgede yaptıkları çalışmada Ahmet Şeker’in cesedine ulaştı. Ekipler, Şeker’in sırtından çok sayıda bıçak darbesiyle öldürüldüğünü belirledi.

Ceset, otopsi yapılmak üzerine Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi morguna kaldırıldı.

Ahmet Şeker’in daha önce içki içtikleri bir ortamda Ali Osman K’nin etekli videosunu çektiği, Ali Osman K’nin de bu görüntüleri silmesini istediği için Şeker ile tartıştığı, çıkan kavgada da zanlının Şeker’i öldürdüğü iddia edildi.

Goncagül U’nun emniyetteki sorgusunun sürdüğü öğrenildi.

 

 

 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.