DOLAR 32,3313 % 0.01
EURO 35,0061 % -0.23
GRAM ALTIN 2.321,86 % 0,06
ÇEYREK A. 3.796,24 % 0,06
BITCOIN 2.294.770 2.388
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KAHRAMANMARAŞ’TA ARAZİ KAVGASI 2 ÖLÜ, 3 YARALI

Son Güncelleme :

21 Nisan 2016 - 9:10

/ kez okundu.
KAHRAMANMARAŞ’TA ARAZİ KAVGASI 2 ÖLÜ, 3 YARALI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde iki kardeş arasında arazi meselesi yüzünden ve çıkan ailelerinin de karıştığı silahlı kavgada, 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Afşin’e bağlı Esence Mahallesi’nde Osman ve Doğan K. adlı kardeşler arasında hayvanlarını otlattıkları mera arazisi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma, kardeşlerin eş ve çocuklarının da katılmasıyla kavgaya büyüdü. Kavgada silahla vurulan Osman K’nin eşi Güleser K. olay yerinde, oğlu Remzi K. ise kaldırıldığı Afşin Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Baba Osman ile oğulları Ali K. ve Cuma K. yaralandı. Kavgaya karışan Doğan K. ile çocukları Cuma, Emin ve Sefa K. jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Yaralılar, Elbistan Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Cuma K. ise hayati tehlikesinin bulunması nedeniyle Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesine sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.