DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.081.419 0.217
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş’ta 19 Mayıs Kutlandı

Son Güncelleme :

19 Mayıs 2016 - 10:39

/ kez okundu.
Kahramanmaraş’ta 19 Mayıs Kutlandı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, AtatürkMeydanı’nda törenle kutlandı.

Atatürk Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünden düzenlenen törene; CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Esat Şengül, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, gazi ve gençler katıldı. Saygı duruşunda bulunulan törende; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kabakçı, Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı. Tören İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.

Tören ardından gazetecilere açıklama yapan CHP İl Başkanı Şengül, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından 19 Mayıs gününün gençlere armağan edildiğini hatırlatırken şöyle dedi:

“Ulu Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu cumhuriyetin gençlerinin alanları doldurmasını isterdik. Türkiye’nin bayram tadını yaşamasını isterdik, ama maalesef iş başındaki hükümetin yasakçı anlayışından dolayı bayram sadece İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla sona erdi. Bayram kutlamaları halkın katılımıyla olurdu. Günümüzdeki bayramların ne çocuklarımıza ne gençlerimize iyi bir izlenim bırakmayacaktır. Biz parti olarak Elbistan’da19 Mayıs kutlamalarını gerçekleştireceğiz, bayramı bayram tadında yaşıyoruz.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.