DOLAR 32,3786 % 0.16
EURO 34,9653 % -0.34
GRAM ALTIN 2.325,61 % 0,22
ÇEYREK A. 3.802,37 % 0,22
BITCOIN 2.263.167 -1.161
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraşlı Sporcu, Tenis Milli Takımında

Son Güncelleme :

26 Ocak 2017 - 6:56

/ kez okundu.
Kahramanmaraşlı Sporcu, Tenis Milli Takımında
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

19-24 Mart 2017 tarihleri arasında Güney Afrika’nın Cape Town kentinde düzenlenecek olan Genç Senyörler Dünya Takım Şampiyonası’na Türkiye’den katılacak takımı belirlemek üzere Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü’nde (ATDSK) Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Genç Senyörler (Young Seniors) Milli Takım Belirleme Müsabakaları gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi personellerinden Mehmet Toraman, erkeklerde 35+ kategorisinde üstün başarı göstererek milli takıma seçilmeye ve şampiyonaya katılmaya hak kazandı. Kahramanmaraş’tan katılarak Genç Senyörler Dünya Takım Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek olan Mehmet Toraman, “Bu şampiyonada şehrimizi ve üniversitemizi temsil eden ilk ve tek kişi olmakla gurur duyuyorum. Milli Takım adına yarışarak ülkemizi, şehrimizi ve üniversitemizi Cape Town’da en iyi şekilde temsil edip yeni başarılarla dönmek istiyorum.” diye konuştu.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci ise başarısından dolayı Toraman’ı tebrik ederek “Böyle başarılı sporcularımızın üniversitemizi, şehrimizi ve ülkemizi dünyada temsil etmesi bizleri gururlandırıyor. Farklı spor branşlarına ve milli takıma sporcu kazandırmak, yeni başarıların kapısını açacaktır. Milli Takıma katılmaya hak kazanan sporcumuzu ve diğer sporcularımızı tebrik eder, başarılarının artarak devam etmesini dilerim.” dedi.

Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK) kortlarında yapılan milli takım müsabakaları 11 Aralık’taki final maçları ile tamamlandı. 2017’deki Dünya Takım Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek oyuncuların belirlendiği milli takım müsabakalarına Adana, Antalya, Balıkesir, Bursa, Erzurum, Gaziantep, Hakkari, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kütahya, Manisa, Mersin, Muğla, Niğde, Sakarya, Van ve Zonguldak’tan erkeklerde 98, bayanlarda 64 olmak üzere toplam 162 sporcu katıldı.

Milli takıma seçilen tenisçiler, 19-24 Mart 2017 tarihlerinde Güney Afrika’nın başkenti Cape Town’da düzenlenecek Genç Senyörler Dünya Takım Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecekler.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.