DOLAR 32,4371 % 0.04
EURO 34,4733 % -0.1
GRAM ALTIN 2.488,34 % 0,21
ÇEYREK A. 4.068,44 % 0,21
BITCOIN 2.069.268 -6.617
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraşlı Şehit Başkomiserin Evinde Yas

Son Güncelleme :

08 Eylül 2015 - 12:37

/ kez okundu.
Kahramanmaraşlı Şehit Başkomiserin Evinde Yas
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Iğdır’da, PKK’lıların düzenlediği saldırıda şehit olan polislerden başkomiser 33 yaşındaki Mehmet Parlak’ın acı haberi, memleketi Kahramanmaraş’ın Göksun İlçesi’nde yaşayan ailesini yasa boğdu.

Dilucu Sınır Kapısı’nda görevli polis memurlarını taşıyan servis minibüsü ile koruma görevi yapan otomobilin Aralık İlçesi’ne bağlı Hasanhan Köyü yakınlarından geçişi sırasında, PKK’lı teröristlerin yola önceden döşedikleri yaklaşık bir ton bombayı uzaktan kumanda ile patlatması sonucu Kahramanmaraşlı başkomiser Mehmet Parlak da şehit oldu. Parlak’ın şehit olduğu haberi, Göksun Kaymakamı Cengiz Ayhan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Abdullah Yaylamış, Emniyet Müdürü Sabahattin Poçulu ve Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Ali Arı tarafından Göksun İlçesi’ne bağlı Harbiye Mahallesi’nde yaşayan ailesine verildi. Şehit haberiyle evde bulunan şehidin annesi Özgül ile çiftçilik yapan babası Ömer Parlak ve kardeşleri sinir krizleri geçirdi. Sinir krizi geçiren Parlak ailesine, sağlık görevlileri tarafından müdahale edilerek sakinleştirildi. Şehidin baba evineitfaiye ekipleri tarafından dev Türk bayrağı asılırken, 4 yıllık eşi Emel Parlak’in İstanbul’da yakınlarının ziyaretinde olduğu ve Göksun’a gelmek için yola çıktığı öğrenildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.