DOLAR 32,5889 % 0.32
EURO 34,8302 % 0.22
GRAM ALTIN 2.515,07 % 1,23
ÇEYREK A. 4.112,14 % 1,23
BITCOIN 2.114.911 1.772
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraşlı Şehidin 10 Aylık Kızı Babasının Fotoğrafıyla Oynadı

Son Güncelleme :

02 Mayıs 2016 - 15:45

/ kez okundu.
Kahramanmaraşlı Şehidin 10 Aylık Kızı Babasının Fotoğrafıyla Oynadı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

35 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Hakan Duyğal, Mardin’in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlar sırasında şehit düşmüştü. Duyğal’ın cenazesi, memleketi Kahramanmaraş’ta dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namaz öncesi, bir yakının kucağında cami avlusuna gelen şehidin 10 aylık kızı Meyra’nın sürekli babasının fotoğrafıyla oynaması alandakileri göz yaşlarına boğdu.

BABASININ FOTOĞRAFINI SÜREKLİ ELİNDE TUTARAK BAKMASI YÜREKLERİ DAĞLADI

Cenaze töreninde, şehidin 10 aylık kızı Meyra’nın babasının fotoğrafını sürekli elinde tutarak bakması yürekleri dağladı.

ANNESİ TABUTU ÖPTÜ

Anne Ayşe ve şehidin eşi Sibel Duyğal ise tören sırasında ay yıldızlığı bayrağa sarılı tabutu öptü. Babalarının cenazelerine gelen Şükrü Buğra ve Mustafa Berk ise tabutun önünde bir süre bekledikten sonra Vali Mustafa Hakan Güvençer ve yakınları tarafından cami avlusunda götürüldü.

TSK’YA AİT BİR KARGO UÇAĞIYLA KAHRAMANMARAŞ’A GETİRİLDİ

Önceki gün PKK’lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olanJandarma Uzman Çavuş Hakan Duyğal’ın cenazesi, Mardin’de düzenlenen törenin ardından dün akşam Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait bir kargo uçağıyla Kahramanmaraş’a getirildi. Şehit asker için Ulucami’de öğle namazını müteakip tören düzenlendi.

TÖRENE AK PARTİ MİLLETVEKİLİ İMRAN KILIÇ DA KATILDI

Törene; AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri İmran Kılıç, Nursel Reyhanlıoğlu, MHPKahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, Vali Mustafa Hakan Güvençer, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 5. Zırhlı Tugay Komutanı TuğgeneralMurat Soysal, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Uza Şahin, şehidin ailesi ve çok sayıda kişi katıldı.

“GÖZÜN ARKADA KALMASIN ÇOCUKLARIMIZIN BAŞINDAYIM”

Cenaze töreninde, şehidin eşi Sibel ve şehidin annesi Ayşe Duyğal, tabuta sarıldı ve öptü. Anne Ayşe Duyğal, “Yavrum, ciğerim, kurban olurum.” diyerek ağıt yaktı. Eşinin fotoğrafını öpen Sibel Duyğal ise “Gözün arkada kalmasın, ben dimdik buradayım, çocuklarımızın başındayım.” dedi. Sinir krizi geçiren aileye sağlık görevlileri müdahalede bulundu.

ŞEHİDİN 10 AYLIK KIZI BABASININ FOTOĞRAFIYLA OYNADI

Cenaze namaz öncesi, bir yakının kucağında cami avlusuna gelen şehidin 10 aylık kızıMeyra’nın sürekli babasının fotoğrafıyla oynaması alandakileri göz yaşlarına boğdu.

Şehidin cenazesi, öz geçmişi okunup öğle namazı müteakibinde İl Müftüsü Muhammet Gevher’in kıldırdığı cenaze namazının ardından, omuzlara alınarak cenaze aracına kondu. Tekbirler getirilerek askeri kortej eşlinde Büyükşehir Belediyesi önüne kadar taşınan şehidin cenazesi, Şeyhadil mezarlığında bulunan şehitlikte toprağa verildi.

BABASINI 6 YIL ÖNCE TRAFİK KAZASINDA KAYBETMİŞ

Evli ve biri kız 3 çocuk babası Duyğal’ın, 6 yıl önce babasını trafik kazasında kaybettiği öğrenildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.