DOLAR 32,5854 % 0.21
EURO 34,8346 % 0.48
GRAM ALTIN 2.412,48 % -0,84
ÇEYREK A. 3.944,40 % -0,84
BITCOIN 66.014,36 0.228
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 26°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KAHRAMANMARAŞLI ÇÖZÜMÜ, ÇÖZÜM MASASINDA BULUYOR

Son Güncelleme :

14 Mart 2016 - 8:24

/ kez okundu.
KAHRAMANMARAŞLI ÇÖZÜMÜ, ÇÖZÜM MASASINDA BULUYOR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta yaşayan insanların yaşamını kolaylaştırmak için her alanda önemli çalışmalar gerçekleştiren Kahramanmaraş büyükşehir belediyesi, vatandaşlara sorunlarının çözümü için “Çözüm Masası” ile hizmet veriyor.

Vatandaşların zaman kaybetmeden istek talep ve şikâyetlerinin karşılanması amacıyla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Çözüm Masası, talepleri kısa sürede sonuçlandırıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un talimatıyla ilçelere de kurulan çözüm masaları vatandaşların sorunlarına çözüm buluyor. Çözüm Masası, vatandaşların başvuruları ile yakından ilgilenirken gelen dilek, istek ve şikâyetleri bilgisayar ortamında değerlendirmeye alarak gerekli birimlere iletiyor ve vatandaşlara geri dönüş sağlıyor.

Çözüm Masası vatandaşların yorulmadan sorunlarını çözebildiği bir birim olarak ta dikkat çekmeye devam ediyor. Oldukça faal bir şekilde hizmet veren çözüm masasının hizmetinden memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar ise müracaatları hakkında geri bildirimde bulunulmasından son derece mutlu olduklarını ifade ediyor.

Etkin bir şekilde çalışmaya devam eden çözüm masası vatandaşların derdiyle dertlenip sorunlarına çözüm üretiyor. Çözüm Masası personeli 444 46 11 numaralı hatta gelen telefonları kayıt altına alarak ilgili birimlere yönlendiriyor.

Ayrıca sosyal medya üzerinden gelecek taleplerin değerlendirilmesi amacıyla Çözüm Masası üzerinde bir alt yapıda oluşturuldu.

 

KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRÜYOR

Çözüm Masası’nın vatandaş ile Büyükşehir Belediyesi arasında bir köprü vazifesi üstlendiğine dikkat çeken Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Cengiz Berberoğlu; “Vatandaşımızla interaktif bir süreç izliyoruz. Gerek yüz yüze gerekse telefonla iletişim halinde olarak tüm talepleri gerekli birimlere iletiyoruz. Bu konuda ciddi bir envantere de sahibiz. Her gün değişik yollarla birimimize ulaşan başvuruları değerlendiren personellerimiz, zamanla yapılan başvurulara aşina olmakta ve çözüme giden yolları en kısa sürede öğrenmektedir. Vatandaşlarımızın sorununu dinleyen ve takip eden bir muhatabının olması, tatmin edici bir çözüm bulunamamış olsa bile, vatandaşların gönlünü ve takdirini kazanmada etkin olmaktadır. Çözüm Masamıza yapılan her başvuru, çözümün başlangıcı olarak kabul edilmektedir. Vatandaşlarımız Çözüm Masası’nı şahsen ziyaret ederek ya da 444 46 11 numaralı santralden başvurarak çözüm arayabilmektedir. Yerel hizmetlerimizde vatandaşa sunulmaktadır. Bunun yanı sıra sosyal medyayı da bu konuda aktif olarak kullanmaktayız. Büyükşehir Belediyemizin yaptığı çalışmaları, projeleri ve sosyal faaliyetleri de halkımızla paylaşmaktayız” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.