DOLAR 32,3325 % 0.24
EURO 35,0742 % -0.18
GRAM ALTIN 2.279,66 % 0,09
ÇEYREK A. 3.727,24 % 0,09
BITCOIN 2.298.870 1.845
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş’a şehit ateşi düştü

Son Güncelleme :

25 Haziran 2016 - 11:37

/ kez okundu.
Kahramanmaraş’a şehit ateşi düştü
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Adıyaman’da yaralı asker şehit olduAdıyaman’da, dün teröristlerin roketatar ve uzun namlulu tüfeklerle düzenlediği saldırıda yaralanan asker, tedavi gördüğü hastanede kurtarılamayarak şehit oldu.

Adıyaman’da yaralı asker şehit oldu

Adıyaman’da, dün teröristlerin roketatar ve uzun namlulu tüfeklerle düzenlediği saldırıda yaralanan asker, tedavi gördüğü hastanede kurtarılamayarak şehit oldu.

Adıyaman’da dün öğleden sonra Boğazözü Köyü yakınlarında terör örgütü PKK mensupları tarafından askeri aracın geçişi sırasında roketatarlı saldırı düzenlendi. Roket mermisinin isabet etmesinin ardından araçta bulunan askerlere, teröristler uzun namlulu tüfekle de ateş açtı. Askerlerin ateşe karşılık vermesiyle çatışma çıkarken, teröristler bir süre sonra dağlık araziye kaçtı. Saldırıda yaralanan askeri aracın sürücüsü olan 21 yaşındaki jandarma er Mücahit Şimşek, götürüldüğü Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bu sabahdoktorların müdahalesine karşın kurtarılamayarak şehit oldu.

Şehit askerin cenazesi, yapılacak otopsinin ardından İl Jandarma Komutanlığı’nda düzenlenecek törenin ardından memleketi Kahramanmaraş’a gönderilecek.

Öte yandan saldırının ardından, güvenlik güçlerince bölgede teröristlere yönelik başlatılan operasyonlar sürüyor

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.