DOLAR 32,3721 % 0.16
EURO 34,9730 % -0.29
GRAM ALTIN 2.325,53 % 0,22
ÇEYREK A. 3.802,24 % 0,22
BITCOIN 2.283.509 0.014
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş Özel Sürücü Kursları derneğinden Okumuş’a Ziyaret

Son Güncelleme :

25 Şubat 2017 - 7:42

/ kez okundu.
Kahramanmaraş Özel Sürücü Kursları derneğinden Okumuş’a Ziyaret
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Özel Sürücü Kursları derneği Osman Okumuş’u Ziyaret Ett.

Akdeniz Sürücü Kursları Federasyonu Genel Başkanı, (ASKEF) ve aynı zamanda Kahramanmaraş Özel Sürücü Kursları dernek Başkanı Seyfi Moroğlu Beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’u makamında ziyaret ettiler.

Okumuş, ziyaretlerinden dolayı morğolu ve beraberindeki Kahramanmaraş Özel Sürücü Kursları yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, biz gerek belediye gerek’se şahsım olmak üzere her zaman sürücü kurslarımızın yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum, çünki her zaman onlarda bizim yanımızda oluyorlar.

Moroğlu ise yaptığı açıklama’da Türkoğlu Belediye Başkanı Sayın Osman Okumuş her zaman Kahramanmaraş Özel Sürücü Kursları derneğine destek olmuştur, sağolsun varolsun biz onu çok seviyoruz kendisi şirin ilçemiz Türkoğlu belediye başkanlığını layıkıyla yerine getiriyor bundan dolayı kendisini tebrik ediyorum dedi.’’

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.