DOLAR 32,7807 % 0.64
EURO 35,5094 % 0.33
GRAM ALTIN 2.524,31 % 1,60
ÇEYREK A. 4.127,24 % 1,60
BITCOIN 2.005.252 -1.081
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş Özel Sınav Koleji Açıldı

Son Güncelleme :

23 Aralık 2019 - 7:08

/ kez okundu.
Kahramanmaraş Özel Sınav Koleji Açıldı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Özel Sınav Koleji Kurucusu Ayhan Kılınç, basın mensupları ile bir araya geldi.

Eğitim Koordinatörü Ayşe Yiğiter, Kurumsal İletişim Sibel Çolak ve Kurumsal danışman Bekir Sarıtaş’ın da bulunduğu organizasyonda 35 yıllık bir geçmişe dayalı Sınav Eğitim Kurumları’nın Kahramanmaraş’a gelmesinin eğitim adına büyük bir değer kattığını ifade eden kurucu Kılınç açıklamasında; “İlk kez Ankara’da faaliyet göstermeye başlayan Sınav Eğitim Kurumları, bugün ülke genelinde yaygın, öncü ve örnek bir kurum olarak saygın bir marka haline gelmiştir. Sınav Eğitim Kurumları, öylesine kurulmuş bir işletme değildir. Felsefesi, hedefleri, ismi, renkleri, sloganları, amblemi, reklamı, tanıtımı, her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş, danışılmış, sorulmuş; kısaca kolektif bir aklın ürünü olarak ortaya çıkmıştır.

“YÜKSEK STANDARTLARDA BİR OKUL KURDUK”

Fiziki yapısı, çağdaş eğitim anlayışı yüksek standartlarda bir okul kurduk. Amacımız; yeniliğe açık, akademik eğitimin yanında etkin yabancı dil öğretiminin yapıldığı; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle zenginleştirilmiş programıyla, hem öz değerlerimize bağlı hem de evrensel normları benimseyen ufku geniş, özgüveni yüksek, “dünya vatandaşı” seçkin bireyler yetiştirmektir. Yol haritasındaki bileşenlerden bir tanesi işini severek yapmaktır. Sınav Okullarının standartları ve eğitim sistemi, öğrencilerin en uygun atmosferde eğitim alacakları şekilde oluşturulmuştur. Amaç, onların strese girmeden, severek, isteyerek öğrenmeleridir. Öğrencilerin akademik başarısının yanında ruhsal ve kişisel gelişimleri de dikkate alınır. Çünkü, “Bugünün mutlu ve başarılı çocukları, yarının üretken ve saygın bireyleri” olacaktır.

6 BİN METREKARE ALAN 56 DERSLİK…

Kahramanmaraş Sınav Koleji’nde; anasınıfı, ilkokul, ortaokul, Anadolu ve Fen Lisesi olarak 6000 m² kapalı alanı, 56 derslik, laboratuvar, resim, müzik atölyeleri, spor salonu, bilgisayar laboratuvarı, drama salonu, kütüphanesi ve çocuklarımıza 3 öğün yemek veren yemekhanesiyle farkındalık oluşturan bir eğitim kurumu inşa ettik. Okul imkânlarının yanı sıra çocuklarımızın kişisel ve ruhsal gelişimleri için hemşiresinden, diyetisyeninden, çocuk pedagoguna kadar en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş olup nitelikli istihdama yer verilmiştir.

LİSE SONA KADAR DİL EĞİTİMİ

Anasınıfından başlayan 16 saatlik dil eğitimi liseyi bitirene kadar devam etmektedir. Amerika ve Kanada ile öğrenci değişim programı uygulayan bir Koleji şehrimize kazandırmak bizim için büyük bir onurdur. Sınav.net bilgi işlem sistemi ile velilerimiz; çocuklarımızın akademik başarısını, deneme sınavlarını ve sosyal yaşamlarını anında takip edebilmektedirler. Son olarak 11 – 12 Ocakta yapacağımız “Düzey Belirleme Sınavı”na tüm öğrencilerimizi davet ediyoruz. Sınava başvurular online olarak sinav.com.tr adresinden yapılmaktadır” Kahramanmaraş Sınav Koleji Kurucusu Ayhan Kılınç kimdir? Karadeniz Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü’nü bitirdi. Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden eğitim formasyonu aldı. Sütçü İmam Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi’nde Matematik alanında yüksek lisansını yaptı. Batman, Şanlıurfa, Kilis ve Kahramanmaraş’ta Millî Eğitim Bakanlığı’na bağlı çeşitli okullarda görev yaptı. En son TOBB Fen Lisesi’nde matematik öğretmenliği yaparken, MEB’den istifa ederek Kahramanmaraş Sınav Koleji’ni açtı. 25 yıllık öğretmenlik hayatında; çeşitli dershanelerde ortaklık ve matematik öğretmenliği yaptı. Fatih Projesi, matematik eğitim ve öğretim metotları, TÜBİTAK’a öğrenci hazırlama programlarına katıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.