DOLAR 32,3162 % 0.2
EURO 35,1419 % 0.02
GRAM ALTIN 2.292,73 % 0,67
ÇEYREK A. 3.748,61 % 0,67
BITCOIN 2.293.294 2.361
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş BBP’de Referandum Gerginliği

Son Güncelleme :

14 Mart 2017 - 14:40

/ kez okundu.
Kahramanmaraş BBP’de Referandum Gerginliği
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kahramanmaraş ilçe teşkilatları ile Alperen Ocakları İl Başkanlığı tarafından BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’ye destek açıklaması, parti binasında gerginliğe neden oldu.

BBP Onikişubat İlçe Başkanı Ali Polat, genel başkanlarının yanında olduklarını ifade ederek, “Bizler Büyük Birlik Partisi ilçe başkanları ve Alperen Ocakları İl Başkanlığı olarak, partimizin aldığı ve Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici’nin açıkladığı kararın sonuna kadar arkasında olduğumuzu ifade ediyoruz. Bu kararımız milletimizin birliğine, beraberliğine vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyoruz. Bizler bu referandum sürecinde verecekleri oyun rengi ne olursa olsun kimseyi baskıcı bir yaklaşımla etkileme yoluna gitmeyeceğiz. Bu gerilimi yatıştırıcı ve barıştırıcı bir üslup kullanacağımızı, bu özelliğimizle de milletimizin kardeşliğine katkıda bulunacağımızı, başta Kahramanmaraşlı hemşehrilerimiz olmak üzere yüce Türk milletinin bilgilerine arz ederiz” dedi.

Ali Polat’ın açıklamasının sonunda toplantıya katılan bazı partililerin ‘hayır’ oyu kullanacaklarını ifade etmesi, gerginliğe neden oldu. Diğer partililerin devreye girmesiyle gerginlik büyümeden önlendi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.