DOLAR 32,5889 % 0.32
EURO 34,8302 % 0.22
GRAM ALTIN 2.515,07 % 1,23
ÇEYREK A. 4.112,14 % 1,23
BITCOIN 2.114.911 1.772
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahraman Nesiller Buluştu

Son Güncelleme :

02 Ekim 2019 - 11:59

/ kez okundu.
Kahraman Nesiller Buluştu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen programla Mimar Sinan İlkokulu öğrencileri Şehit Hakan Duyğal Huzurevi’ni ziyaret etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Dünya Yaşlılar Günü kapsamında Huzurevi ziyareti gerçekleştirildi. Mimar Sinan İlkokulu işbirliği ile gerçekleştirilen etkinlikle minik öğrenciler Şehit Hakan Duyğal Huzurevi’nde yaşlılarla bir araya geldi. Çocukların neşe kattığı programda Huzurevi sakinleri de tecrübelerini aktardı.

İşbirliği Teşekkürü

Gerçekleştirilen program ile ilgili Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada: “Nesiller Buluşması kapsamında Mimar Sinan İlkokulu işbirliğiyle Şehit Hakan Duygal Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde kalan yaşlılarımızla öğrencilerimizi buluşturduk. Eğitim kurumumuza, huzurevi sakinlerine ve öğrencilerimize bu güzel etkinlik için teşekkür ediyoruz” ifadeleri kullanıldı

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.