DOLAR 32,3317 % 0.24
EURO 35,0963 % -0.12
GRAM ALTIN 2.297,14 % 0,86
ÇEYREK A. 3.755,83 % 0,86
BITCOIN 2.299.479 1.346
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KAGİD’den Kadınlara Bir Hizmet Daha!

Son Güncelleme :

13 Ocak 2018 - 9:56

/ kez okundu.
KAGİD’den Kadınlara Bir Hizmet Daha!
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kadın Girişimciler Derneği, DOĞAKA işbirliği ile “Kadın Girişimciler Paneli” düzenliyor.

Kahramanmaraş Kadın Girişimciler Derneği (KAGİD), Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) işbirliği ile Kahramanmaraş’ta kadın girişimcilerin sorunları ve çözüm önerilerinin tartışılacağı bir panel düzenliyor.

Tüm girişimci kadınları panele davet eden KAGİD Başkanı Kibar Özdemir, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında: “Kadın Girişimciler Derneği olarak, DOĞAKA işbirliği ile hazırladığımız bu panelin gerek girişimci kadınlarımıza gerekse de iş kurmayı düşünen girişimci aday kadınlarımıza çok büyük fayda olacağına inanıyoruz.

Bu panelde, kadınların iş hayatında karşılaştıkları sorunlar ve çözüm önerileri, aynı zamanda girişimci kadınların sayısının artması yönünde neler yapılabilir bunları konuşacağız. Kadınların iş hayatında daha sağlam adımlar atabilmeleri, işletmelerini büyütebilmeleri açısından da çok önemli” dedi.

Panelin katılımcıları hakkında da bilgi veren Başkan Kibar Özdemir: “Geniş katılımlı bir panel olacak. Panelimize, DOĞAKA Genel Sekreteri Onur yıldız, İŞ-KUR Müdürü Ali Yüce, TKDK Koordinatörü Ahmet Cemil Ceyhan, KOSGEB Müdiresi Gülden Uslu, KMTSO, KMSOB ve AKEDAŞ Genel Müdürü Medine Tanış katılacaklar” diye konuştu.

Bu projeye Kahramanmaraş Valiliğinin büyük katkısı olduğunu da önemle vurgulayan KAGİD Başkanı Kibar Özdemir: “Sayın Valimiz Vahdettin Özkan kadın girişimcilerin sayısının artmasını çok önemsiyor. Projemizde de bize büyük destek sağladı. Kendisine bir kez daha desteklerinden teşekkür ediyoruz” dedi.

16 Ocak 2018 Salı günü Kültürpark Konferans Salonunda yapılacak olan “Kadın Girişimciler Paneline” tüm kadınları davet eden Kibar Özdemir: Tüm kadınlarımızın iş hayatında bilinçlenmesi için önemli bir fırsat” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.