DOLAR 32,3812 % 0.18
EURO 34,9905 % -0.25
GRAM ALTIN 2.326,33 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,54 % 0,25
BITCOIN 2.268.211 -1.258
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

K.Maraş’ta Servis Sürücülerine Seminer

Son Güncelleme :

01 Ekim 2015 - 9:15

/ kez okundu.
K.Maraş’ta Servis Sürücülerine Seminer
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

KAHRAMANMARAŞ’ta öğrenci taşımacılığı yapan 250 servis sürücüsüne eğitim semineri verildi.

Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi tarafından 2014-15 eğitim ve öğretim yılının başlaması ile birlikte kentteki 250 servis sürücüsüne eğitim semineri verildi. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde düzenlenen seminerde Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Nadir Telli tarafından sinevizyon eşliğinde bilgiler verildi. Sürücülere uyması gereken kuralları anlatan Nadir Telli, geçmiş yıllardan örnekler vererek kazaların önüne geçilmesi ve öğrencilerin güvenli şekilde taşınmasını istedi.

Telli, karşılıklı iletişim ve denetimlerle yeni eğitim ve öğretim yılında olumsuzluklar yaşanmaması için gerekli tedbirler alındığını belirterek, şöyle konuştu:

“Geçen yıl meydana gelen kazalarda çok şükür can kaybı yaşanmadı. Bu bizim geçen yıl yaptığımız denetimler, bire bir iletişimimiz ve görüşlerimizin güzel sonuçları diye düşünüyorum. Aynı şekilde bu yılın da başarılı ve güzel geçmesini temenni ediyorum. Sürücülerimizin hem kendi güvenlikleri, hem de taşıdıkları öğrencilerimizin güvenlikleri için araçlarının bakımlarını yapmaları ve kurallara uymaları gerekiyor.”

KAHRAMANMARAŞ'TA ÖĞRENCİ SERVİSİ SÜRÜCÜLERİNE SEMİNER

KAHRAMANMARAŞ'TA ÖĞRENCİ SERVİSİ SÜRÜCÜLERİNE SEMİNER

KAHRAMANMARAŞ'TA ÖĞRENCİ SERVİSİ SÜRÜCÜLERİNE SEMİNER

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.