DOLAR 32,5490 % 0
EURO 34,8322 % -0.11
GRAM ALTIN 2.429,23 % -0,04
ÇEYREK A. 3.971,79 % -0,04
BITCOIN 66.661,88 0.882
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 24°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

K.Maraş’ta Öğretmen Eniştesini Öldürdü

Son Güncelleme :

15 Haziran 2016 - 6:51

/ kez okundu.
K.Maraş’ta Öğretmen Eniştesini Öldürdü
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta, psikolojik tedavi gören 33 yaşındaki Eyüp Dikici, tartıştığı öğretmen, eniştesi 34 yaşındaki Veysel Çetin’i bıçaklayarak öldürdü.

AİLE İÇİNDE TARTIŞMA

Olay, gece saatlerinde Osmangazi Mahallesi’nde meydana geldi. Mardin’inNusaybin ilçesinde öğretmenlik yapan Eyüp Dikici, yaşanan terör olayları nedeniyle eşi Selamet Çetin ve 2 çocuğuyla birlikte geldiği kaynanası Fatma Dikici’nin evinde kayınbiraderi, evli ve 2 çocuk babası Eyüp Dikici ile tartıştı.

6 YERİNDEN BIÇAKLADI

Tartışma sırasında öfkelenen Eyüp Dikici, bıçakla eniştesi Veysel Çetin’e saldırdı. EyüpDikici, eniştesi Çetin’i boyun ve göğüs kısmından 6 bıçak darbesiyle yaraladı.

YAŞAMINI YİTİRDİ

Çetin kanlar içerisinde yere yığılırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı kontrollerde, Çetin’in yaşamını yitirdiği belirlendi.

KISA SÜREDE YAKALANDI

Olay sonrası kaçan Eyüp Dikici, Eskişehir’deki ağabeyinin yanına gitme planları yaparken yakalanak gözaltına alındı. Veysel Çetin’in cesedi ise yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

BABA ZİYARETİNE GELMİŞ

Ağabeyinin yaşadığı Eskişehir’de, Devlet Hastanesi’nde uzun süreden beri psikolojik tedavi gören evli ve 2 çocuk babası Eyüp Dikici’nin, 5 gün önce trafik kazası geçiren babasını ziyaret etmek için Kahramanmaraş’a geldiği belirtildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.