DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.126.192 2.402
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

K.Maraş’ta İhtiyaç Akademi KPSS kursu yine farkını ortaya koydu

Son Güncelleme :

06 Nisan 2016 - 14:13

/ kez okundu.
K.Maraş’ta İhtiyaç Akademi KPSS kursu yine farkını ortaya koydu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

İlimizde İhtiyaç Akademi KPSS Kursu’nun geleneksel hale getirdiği bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan KPSS öncesi Son Tekrar Kampı’nı 16-17-18 Nisan tarihlerinde , Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde , saat 8:00 ile 18:00 arasında  yapacağı K.Maraş ili tüm öğrencilerine duyurdu.

Alanında tecrübeli ,uzman öğretmenlerle Coğrafya,Tarih,Anayasa,Eğitim Bilimleri derslerinin soru çözümü ve konu anlatımı son tekrarların yapılacağı bu proğrama hem ilimiz hem de il dışından gelen öğrenciler tarafından önceki senelerde olduğu gibi bu senede büyük ilgi bekleniyor.

KPSS’ye hazırlanan proğrama katılan öğrencilerimiz ; Coğrafya ,Tarih , Anayasa ,Eğitim Bilimleri‘nden KPSS’de çıkacak  soruları yoklama , çıkabilecek  soru tarzlarını öğrenme ,konu detaylarını hatırlayıp  ayrıntıları seçerek son kez eksiklerini tamamlayıp  doğru net sayılarını yükseltecekler.

Proğram boyunca öğrencilerimizin motivesi göz önüne alınarak çeşitli etkinlikler yapılacaktır.Bu etkinlikler içerisinde düzenlenecek çekilişlerde Antalya’da deniz kenarında bir haftalık tatil,mini tabletler ve çeşitli hediyeler siz öğrencilerimizin olacak .Proğramın son gününde çalışmalaramız mini konserle sona erecek.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.