DOLAR 32,3537 % 0.31
EURO 35,1307 % -0.02
GRAM ALTIN 2.303,33 % 1,13
ÇEYREK A. 3.765,94 % 1,13
BITCOIN 2.292.340 2.212
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

K.MARAŞ ŞEHİDİNİ UĞURLADI

Son Güncelleme :

24 Nisan 2016 - 13:05

/ kez okundu.
K.MARAŞ ŞEHİDİNİ UĞURLADI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Şehit Annesi Oğlunu Parkasıyla Uğurladı: Senin Yerine Ben Savaşacağım:

Nusaybin’de şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Ethem Hacımahmutoğlu, baba ocağında son yolculuğuna uğurladı. Acılı anne, “Oğlumun kıyafetini bana verin ben savaşmaya gideceğim” dedi.

Şehit Annesi Oğlunu Parkasıyla Uğurladı: Senin Yerine Ben Savaşacağım

Mardin’in Nusaybin ilçesinde süren terör operasyonları sırasında PKK’lı teröristlerin keskin nişancı tüfeğiyle açtığı ateş sonucu ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit olanJandarma Uzman Onbaşı Ethem Hacımahmutoğlu baba ocağı Kahramanmaraş’ta son yolculuğuna uğurladı.

GÖREVE 1 YIL ÖNCE BAŞLAMIŞTI

Bir yıl önce göreve başladığı öğrenilen Ethem Hacımahmutoğlu’nun naaşı Mardin’de düzenlenen resmi törenin ardından hava yoluyla Kahramanmaraş’a getirildi. Şehit Ethem Hacımahmutoğlu’nun Türk bayrağına sarılı naaşı buradan karayoluyla Andırın ilçesi Merkez Camii’ne getirildi.


Törene, Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı görevine atanan Tuğgeneral Murat Soysal, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Uzay Şahin, İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, Kahramanmaraş milletvekilleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.


ACILI AİLE, TABUTUN BAŞINDA GÖZYAŞI DÖKTÜ

Cenaze töreninde şehidin babası Ali Murat, annesi Rahime Hacımahmutoğlu, kız kardeşleri Müge ile Merve tabutun başında uzun süre gözyaşı döktü.


ŞEHİDİN ANNESİ, OĞLUNU PARKASIYLA UĞURLADI: BEN SAVAŞMAYA GİDECEĞİM

Oğlunun acısına dayanamayan ve zaman zaman baygınlık geçiren anne Rahime Hacımahmutoğlu, “Oğlum seni koruyamadım. Beni ömür boyu yakacaksın. Benim oğlum bir fidandı. Ben gözümden kıskandım. Ben nasıl gönderdim. Silah arkadaşların da burada. Benim bir tutan dalımı da koparttılar. Oğlumun kıyafetini bana verin ben savaşmaya gideceğim” dedi.

CENAZEYE, YARALI GÖREV ARKADAŞLARI DA KATILDI

Operasyonda yaralanan silah arkadaşlarının da katılığı Şehit Ethem Hacımahmutoğlu’nun cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Boztopraklı Mahallesinde yapılan saygı atışıyla birlikte köy mezarlığında toprağa verildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.