DOLAR 32,3812 % 0.18
EURO 34,9905 % -0.25
GRAM ALTIN 2.326,33 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,54 % 0,25
BITCOIN 2.268.211 -1.258
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

K.maraş Milletvekili Güvenç’in Ramazan Bayramı Mesajı

Son Güncelleme :

24 Haziran 2017 - 13:50

/ kez okundu.
K.maraş Milletvekili Güvenç’in Ramazan Bayramı Mesajı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Milletvekili Celalettin Güvenç, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Güvenç, mesajında bayramların kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma duygularının artarak gelişmesine, sevgi ve dostluğun yaygınlaşmasına ortam hazırlayan günler olduğunu belirtti. Bayramların sevginin kuvvetlendiği, küskünlüklerin unutulup yeniden kucaklaşmanın zirveye çıktığı müstesna zaman dilimleri olduğunu ifade eden Güvenç, şunları kaydetti:
“Bayramın manası yakınlaşmak, kaynaşmak, kucaklaşmak ve paylaşmaktır. Dini bayramlar, cömertliğin, rahmetin, bereketin bolluk içinde yaşandığı, milletin her zamankinden daha çok kenetlendiği, birbirine daha sıkı sarıldığı, samimiyetle kucaklaştığı özel günlerdir. Bayramlarımız Kültürümüzün, gelenek ve göreneklerimizin geçmişten bugüne aktarılmasına vesile olan bu güzel günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını, hayatımızın her anına taşıyabilmemize aracı olarak görülmelidir. Bu vesile ile tüm İslam aleminin, aziz  milletimizin ve Maraşlı Kahraman  hemşehrilerimin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, sevdikleriyle mutlu ve huzurlu nice bayramlar diliyorum.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.