DOLAR 32,4889 % 0.12
EURO 34,7800 % 0.13
GRAM ALTIN 2.492,52 % 1,23
ÇEYREK A. 4.075,27 % 1,23
BITCOIN 2.036.562 -0.845
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 27°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

K.maraş MHP İl Başkanı Öner: Oy Hırsızlığına Engel Olunmalı

Son Güncelleme :

04 Mart 2015 - 13:22

/ kez okundu.
K.maraş MHP İl Başkanı Öner: Oy Hırsızlığına Engel Olunmalı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner, herkesin 7 Haziran’da sandığına sahip çıkması gerektiğini belirtti.

Öner, memleketi Afşin’i ziyaret ederek partililerle buluştu, Afşin MHP İlçe Başkanı Ersal Koç’tan seçim çalışmaları konusunda bilgi aldı. Kuzey ilçelerinin ihmal edildiğini belirten Öner “Bizler Kahramanmaraş’ın ve ilçelerinin hak ettiği şekilde yönetilmediğini her zaman her yerde söylüyoruz. Rahmetli Başbuğumuzun da üzerinde önemle durduğu gönülleri fethetme noktasında temaslarımız sürüyor. Kahramanmaraş’ta gönül seferberliğini başlattık. Her gün başka bir ilçemizde vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Onların dertlerini dinliyoruz.” dedi.

MHP’de adaylık sürecinin 2 Mart tarihi itibariyle başladığını söyleyen Öner, “Kahramanmaraş MHP olarak 2 Mart itibariyle aday adayı tanıtım toplantılarımızı parti binamızda yapmaya başladık. Aday adayları ilçeleri geziyor. Ben il başkanı olduktan sonra ilk defa ilçeme doğduğum topraklara geldim.” dedi. Seçimlerle alakalı teşkilatlara uyarılarda bulunduklarını belirten Öner, “Son günlerde artan şaibe olaylarına çok dikkat etmek lazım. Kesinlikle sandıklarımıza sahip çıkıp birilerinin oy hırsızlığına engel olmak lazım. Kimsenin hür irademizi hırsızlamasına izin vermememiz lazım.” ifadelerini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.