DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.102.959 5.548
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 10°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

İYİ’LİK HAREKETİ GÜNEŞ GİBİ DOĞACAK

Son Güncelleme :

09 Mayıs 2018 - 13:17

/ kez okundu.
İYİ’LİK HAREKETİ GÜNEŞ GİBİ DOĞACAK
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Seçim çalışmaları kapsamında bütün ilçelere ziyarette bulunan İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. Müjgan Özdarendeli’nin, dünkü durağı Pazarcık ve Çağlayancerit İlçeleri oldu.

İYİ’LİK HAREKETİ ÜLKEMİZİN ÜZERİNE GÜNEŞ GİBİ DOĞACAK

Günün ilk ziyaretini Pazarcık İlçe Teşkilatına yapan Özdarendeli, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Pazarcık İlçe Başkanı Levent Sümen, ilçe başkanlığı binasında düzenlediği geniş katılımlı toplantıda, donanımlı aday adaylarıyla iddialı bir şekilde seçime girdiklerini ifade ederek, Özdarendeli’ye başarı temennilerinde bulundu.

İlçe Başkanı Sümen, kendilerini dinleyenlere Özdarendeli’nin doktor olduğunu hatırlatarak: “Yıllarca doktor olarak memleketine hizmet eden aday adayımız şimdi de Türkiye’nin yaralarını sarmaya talip. Yeni kurulmuş bir parti olarak nitelikli aday adaylarımızla seçimlerde ne kadar iddialı olduğumuz da ortada.

Müjgan hanım kardeşimiz de partimizin kurucu il yönetim kurulu üyelerinden. Kendisi ile gurur duyduğumuz İYİ’lik Hareketi’nin cesur bir neferi. Sıralamaya girip seçildiği takdirde Türkiye Büyük Millet Meclisinde bizleri en iyi şekilde temsil edeceğine inancım tamdır. Çıktığı kutlu yolda başarılar diliyorum, Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Sadece partililerin değil, ilçe halkının da toplantıda kendisine yönelttiği soruları cevaplayan ve projelerini anlatan Özdarendeli, Pazarcıklılardan tam not aldı.

SADECE 100 GÜNDE 5 MİLYON VATANDAŞIMIZIN KREDİ BORCU ÖDENECEK

Partisinin Cumhurbaşkanı Adayı ve Genel Başkanı Meral Akşener’in kredi borçlarının silineceği yönünde açıklamasından da bahseden Özdarendeli: “Az önce İlçe Başkanımız Sayın Levent Sümen’in de dediği gibi biz ülkemizin yaralarını sarmaya talibiz. Bakın Genel Başkanımız bu gün açıkladı. Cumhurbaşkanlığı görevine başlar başlamaz sadece 100 gün içerisinde Türkiye Dayanışma Fonu’nu kuracak ve 30 Nisan 2018 itibariyle borçları yasal takibe ya da yakın takibe alınmış olan ve de borçları tahsilat şirketlerine satılmış olan 5 milyon vatandaşımızın tüketici kredisi, kredi kartı ve kredili mevduat hesaplarından doğan borçlarını satın alacak. Borcunun faizini dahi ödeyemeyen, evine ekmek götürmekte bin bir zorluk çeken 5 milyon vatandaşımız rahat bir nefes alacak” dedi.

Pazarcıklı vatandaşların başarı temennileri ve dualarıyla ayrılan Özdarendeli, Çağlayancerit İlçesine geçti.

Burada kendisini karşılayan coşkulu kalabalıkla selamlaşan sohbet eden Özdarendeli, İlçe Teşkilatına geçti.

İlçe Başkanı Mustafa Tunç, önce kısa bir hoş geldiniz konuşması yaparak Özdarendeli’yi tanıttı ve başarı temennilerinde bulundu.

ÇAĞLAYANCERİT “TAMAM”

Gördüğü kalabalık ve ilgi karşısında “Çağlayancerit tamam, Çağlayancerit İYİ olmuş” diyen Özdarendeli; “Helal olsun Çağlayanceritli hemşehrilerime! Kararını vermiş, tercihlerini belli ki İYİ’den yana kullanacaklar.

Sevgili Çağlayanceritliler, burada gördüğüm ilgi inanın beni çok mutlu etti. Ancak sorumluluğum da kat be kat arttı. Bizden beklentilerinizi biliyoruz. İYİ Parti olarak umutlarınızı boşa çıkarmayacağız.

Kurulduğu günden bu yana mensubu olduğum partimden sizlere hizmet için milletvekili aday adayı oldum. Hepinizden destek bekliyorum. Siz bana elinizi uzatın ben size hizmet getireyim” dedi.

DUBLE YOL YAPTIK DİYE ÖVÜNENLER

ÇAĞLAYANCERİT’E NEDEN YAPMADILAR?

Ülke sorunlarına değinen Özdarendeli, Çağlayancerit için planladığı projelerinden de bahsederek: “Çağlayancerit’e istihdama yönelik yatırımlar almak için var gücümle çalışacağıma şüpheniz olmasın.

Diğer yan en büyük yaranız biliyorum ki yol problemi. Bu yolda ne canlar gitti, ne yürekler yandı. Her seçimde yol yapmak vaadiyle sizden oy aldılar. Şimdi bir yol yapımı var. Var ama sadece iyileştirme çalışması var. Birde bu yol için görkemli bir temel atma töreni düzenlediler. “Bu yol namusumuz” diyenler, “Duble yollar yaptık” diye meydanlarda övünenler, buraya virajları alınmış yüksek standartlı bir yolu yapamadılar, yapmadılar. Benim Çağlayanceritli hemşehrim hak etmiyor mu? Hayır, hem de hizmetin en alasını hak ediyorlar. Hiç merak etmeyin biz yapacağız.

Çağlayancerit’in altını olan cevizi hak ettiği yere taşıyacağız. Burada kooperatifleşip, cevizinizi en iyi fiyata dünya pazarına taşıyacağız.

BORÇLARINIZ YÜZÜNDEN UYKUNUZ KAÇMAYACAK

Eminim şu an aramızda kredi borcunu ödeyemeyen birçok kardeşimiz var. Üzülmeyin Genel Başkanımız Cumhurbaşkanı Adayımız müjdeyi verdi. Sizinle birlikte 5 milyon vatandaşımızın borcunu satın alacak. Yeter ki destek verin, 24 Hazirana kadar yılmadan çalışalım, ondan sonra geceleri dertten uykumuz kaçmayacak. İYİ’lik hareketi ülkemizin üzerine güneş gibi doğacak” dedi.

Destek çağrısını yineleyen Özdarendeli, vatandaşın tam notunu alarak ilçeden ayrıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.