DOLAR 32,6033 % 0.39
EURO 34,8190 % 0.23
GRAM ALTIN 2.499,38 % 0,60
ÇEYREK A. 4.086,48 % 0,60
BITCOIN 2.117.603 5.381
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

İstanbul’da Şiddetli Patlama! Ölü ve Yaralılar Var

Son Güncelleme :

12 Ocak 2016 - 9:38

/ kez okundu.
İstanbul’da Şiddetli Patlama! Ölü ve Yaralılar Var
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

İstanbul’da Sultanahmet Meydanı’ndaDikilitaş ile Alman Çeşmesi arasında, saat 10.20 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle şiddetli bir patlama meydana geldi. Ölü ve yaralıların olduğu bilgisi var.

Patlamanın ardından çok sayıda polis ve sağlık ekibi olay yerine sevk edildi. Polisekipleri çevre güvenliğini alırken, yaralıların büyük bir bölümü Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk ediliyor. Yaralıların çoğunun turist olduğu öğrenildi.

Görgü tanıklarının ifadesine göre, patlama çok şiddetliydi. Turistler şok ve korku içinde..

PATLAMA İSTANBUL’UN DÖRT BİR KÖŞESİNDEN DUYULDU

Patlamanın Kartal, Kadıköy, Üsküdar, Taksim, Beşiktaş, Çağlayan, Eyüp, Sirkeci, Fındıklıve Kasımpaşa gibi İstanbul’un pek çok ilçesinden duyulduğu belirtiliyor.

ARAÇ GİRİŞ-ÇIKIŞINA İZİN VERİLMİYOR

Dikilitaş’ın çevresinde araç giriş-çıkışına izin verilmiyor. Bölgeye giden İstanbul Emniyeti’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri ile Bomba İmha Şube Müdürlüğü ekipleri, çalışma başlattı.

TRAMVAY SEFERLERİ DURDURULDU

Sultanahmet Meydanı’ndaki patlamanın ardından tramvay seferleri de durduruldu.
İstanbul Fatih, Sultanahmet Meydanı’ndaki patlamanın ardından Kabataş-Davutpaşa tramvay seferleri de çift yönlü olarak durduruldu.

CANLI BOMBA MI?

Patlamanın nedeninin canlı bomba olabileceği belirtiliyor. Ancak bu bilgi henüz net değil. Patlamanın nedeni araştırılıyor.

GÖRGÜ ŞAHİTLERİ: CESET PARÇALARI VAR

Olay yerindeki görgü şahitleri çevrede ceset parçaları olduğunu belirtiyor. Çevredeki kamu kuruluşları ikinci bir saldırıya karşı kapatıldı. Personel binaları kilitleyip içeride bekliyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.