DOLAR 32,3436 % 0.24
EURO 35,1046 % -0.16
GRAM ALTIN 2.308,80 % 1,37
ÇEYREK A. 3.774,89 % 1,37
BITCOIN 2.290.157 2.479
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

İSKEP’İN YEDİNCİ TOPLANTISI YAPILDI

Son Güncelleme :

01 Ağustos 2015 - 7:02

/ kez okundu.
İSKEP’İN YEDİNCİ TOPLANTISI YAPILDI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin de aralarında bulunduğu Türkiye genelindeki 12 belediye tarafından uygulanan İstihdam İçin Koordinasyon ve Eğitim Projesi (İSKEP) çalışmaları Kahramanmaraş’ta başarıyla ilerliyor.

Dezavantajlı bireyleri ve istihdama yönlendirmek amacıyla gerçekleştirilen proje kapsamında Dezavantajlı Vatandaşlarla ve Engelli Dernekleri ile bir araya gelinen bilinçlendirme ve farkındalık eğitimlerinin yedincisi Kahramanmaraş Engelliler Derneği Genel Merkezi’nde yapıldı.

Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı otoritesinde Türkiye Belediyeler Birliği önderliğinde devam eden projede Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin hedef grup olarak belirlediği ‘Engelliler, Yoksul Vatandaşlar ve Çalışan Çocuklar ile Ailelerine’ yönelik uygulanan çalışmalar anlatılarak, fikir alışverişinde bulunuldu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürü ve İSKEP Proje İl Koordinatörü Mehmet Fatih Akşam, Engelliler Derneği üyelerine İSKEP Projesini anlattı.

Bedensel Engelliler Derneği’nde gerçekleştirilen toplantıya; İŞKUR Kahramanmaraş İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Dulkadiroğlu Sosyal Yardımlaşma Vakfı Temsilcileri ile Kahramanmaraş Engelliler Derneği Genel Başkanı Arif Demir ve dernek üyeleri katıldı.

İSKEP Proje İl Koordinatörü Akşam dezavantajlı bireylerin topluma entegrasyonu ile birlikte istihdam edilebilirliklerine katkı sağlayacak olan projenin Kahramanmaraş’ta 10 aydır başarıyla devam ettiğini ve 2 yılda tamamlanacağının bilgisini verdi.

Kahramanmaraş Engelliler Derneği Genel Başkanı Arif Demir ise böyle bir projenin içerisinde Kahramanmaraş’ın da olmasından dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.